Ce stupid. Scuze ca zic, dar e o aiureala sa nu te lase sa-ti tai din par. Parul trebuie tuns de minim doua ori pe an pentru a se regenera, deoarece varfurile au tendinta de a se toca. Nu inteleg aceasta conceptie si de ce nu te lasa, dar poti vorbi serios cu dumnealui si poate va intelege acest lucru. Intreaba-l de ce nu te lasa sa -ti tai parul. Uneori aceste lucruri sunt capatate din copilarie, dar poate judeca sa-si dea seama ca nu ar trebui sa te chinuie pe tine si sa te vada ascunzandu-te de dumnealui.
Din pacate, din ce in ce mai multi copii, adolescenti ascund lucruri parintilor, tocmai cand lor ar trebui sa li se deschida si sa vorbeasca fara griji. Aici e vina parintilor care nu au educat in asa fel incat sa ii faca pe cei mici sa aiba incredere.
De ce nu iti faci un coc neglijent? Vezi pe youtube cum se face. Arata super fain si e si la moda.
Ti'l impletesti, sau te speli pe cap si ti'l intinzi cu uscatoru si peria, sau te speli acum pe cap si iti pui moatze sa fie cret si nu se observa asa sau daca ti ondulat il intinzi cu placa sa para mai lung daca nu e asa mare diferenta de cat era si cat l-ai tuns sau iti poti face bucle asa:
http://www.youtube.com/watch?v=w74e5aXrFs4
eu asa imi fac si arata fain
sau pur si simplu il prinzi mereu
funda?
Nu te lasa sa te tunzi? Dar cati ani ai? Si mama incerca sa se opuna, dar luam bani, ma tundeam si veneam acasa.Asa ca nu mai avea ce sa faca. Pana la urma este parul tau si ai dreptul sa il faci asa cum iti place si cum crezi ca iti sta mai bine. Daca stai 2 zile la el cred ca ai putea face sa nu observe.Prinde-l sau fa-ti ceva un coc.pe motiv ca e cald si nu-l vrei desfacut.Bafta