Nu stiu cum erau raspunsurile inainte, dar, probabil, si intrebarile erau altfel. Cred ca ai observat ca in ultimul timp apar numai intrebari ciudate, postate de persoane care nu stiu cum sa-si alunge plictiseala, in marea lor majoritate copii. Si deci, la intrebari ciudate, nici sa vrei sa dai un raspuns inteligent, de cele mai multe ori, nu poti. Intrebarea e de ce trebuie sa-i toleram pe site? Nu fac altceva decat sa ingreuneze functionarea site-ului. Administratorii site-ului ar trebui sa ia masuri in acest sens.
Nu. Ti se pare. 99% dintre intrebari au primit raspuns, 20 de minute timp mediu de raspuns.Cineva isi face bine treaba
Daca ai observat, intrebarile nu mai sunt ca inainte.
Nu prea ai la ce sa mai raspunzi serios.
Ai dreptate @gloria. Totul s-a schimbat, cei care vreau sa raspunda nu au la ce iar cei care intreaba o fac doar pentru ca se plictisesc sau vor sa para inteligenti. Se joaca de-a raportatul, de-a punctatul cu stupid etc. Nu prea mai ai la ce intrebari sa raspunzi. Sunt si acum multi care ar dori sa intrebe lucruri serioase, dar li se raspunde cu glumitze nesarate sau grosolan si atunci nu mai pun intrebari.
Eu vorbeam in general si stiti ca am dreptate cat despre anonimii care au aparut in nr foarte mare.hai sa fim seriosidin 10 raspunsuri unul te multumea