Mi se pare democratic dar site ul este gradinita ca si tine care nu au ce face cu timpul lor pentru ca duc vieti perfecte si iti traiesc viata pe TPU, aceste zile nu se vor mai intoarce niciodata, si eu regret, de asta va sfatuiesc
Ba nu, in democratie opiniile individuale ar trebui respectate.
Eu nu văd rostul acestor evaluări.Eu personal nu mă exprim pentru evaluări și funde.
Oricum nu știe și nu vede nimeni altul evaluarea dată atunci pe moment decât tu cel care ai evaluat și acela a cărui răspuns l-ai ales pentru evaluare, restul doar dacă îți vizitează profilul pot să vadă ce consideri tu ca fiind inteligent sau eronat.Este un fel de bibliotecă personală,unde vezi ce ai apreciat sau nu,ce te-a amuzat sau ție ți s-a părut ca fiind o informație greșită.Să explic de ce chiar nu este nevoie de această caracteristică,dau un exemplu simplu, să zicem că eu scriu informația în care declar că să fi gay sau lesbiană este ceva anormal, cu siguranță că toți aceia care sunt de acord cu mine îmi vor da evaluarea de inteligent, folositor, dar cei care îi susțin pe gay și lesbiene, sau cei care fac parte din acest grup de oameni, îmi vor da nefolositor și eronat.Cum am proceda însă dacă am purta o discuție față în față cu persoane care nu au aceeași părere cu a noastră? Nu toți sunt capabili să înțeleagă și să-și exprime părerea într-un mod civilizat. Oamenii trebuie să priceapă că fiecare e UNIC, iar dacă mie îmi place să beau apă, iar ție îți place berea, asta nu înseamnă că eu sunt fraier sau înapoiat și tu ești vreun savant, vreun inteligent.Acceptă să asculți părerea tuturor și alege dacă te duce mintea doar informațiile care îți sunt ție de folos.Atâta timp cât nu mă obligi și nu mă șantajezi sau ademenești să îți accept părerea, atunci nici un gând, nici o opinie, nici o exprimare de-a ta nu va face rău.
AlexandraAle121 întreabă: