anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand un membru din familia mea a marturisit ca din cauza unei tulburari mentale provocate de la fostul loc de munca extrem de stresant i-a distrus complet rabdarea(adica nu mai are rabdare cu nimeni si nimic,se rasteste la fiecare in parte sau ia la bataie la propriu,face crize ori de cate ori cineva ar provoca-o,cu toate ca unele nu ar trebui-doar daca nu o deranjezi cu ceva anume e linistita). De doua zile simt cum bucuria de a-mi vedea de activitatile mele incepe sa scada,refuz sa mai vorbesc cu suferinda pana si lucrurile banale(care n-ar provoca). Simt blocaje creative,nu mai are rost sa fac ce mi-am propus cu ajutorul prietenului meu pe acest proiect,ca sa am succes mai tarziu. Suferinda nu mai are rabdare cu cei din familie da' a avut rabdare cu toti si toate de la locul de munca infect ani la rand?! Interesul de a-mi mai cauta un loc de munca si din aceste considerente e distrus. N-as vrea sa traiesc ce a trait ea,sa ajunga cu creierii scindati. O sa fac tot posibilul sa nu mai interactionez in vreun fel cu ea ca sa nu se ajunga iar la alte rele,dar distanta mea o va percepe iar ca pe ceva rau. Ma ia plansul,mi se strange stomacul. Cum sa-mi recapat energia si creativitatea fara interventii majore precum mutatul? Si cristalele ar fi de folos insa simt ca nu e suficient. Am nevoie de aceste aspecte pentru proiectul meu, nu sa-mi moara permanent!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

***Am scris cu cateva greseli, iertati-ma. Cand am spus de proiect, practic e ceva la care lucrez pe cont propriu iar de curand prietenul meu s-a oferit sa ma ajute pe partea de traducere in engleza de cand i-am aratat creatiile mele. Nu mai depinde de angajarea clasica cu CV, e complet in afara tiparului dar pe zero lei pentru inceput. Ca angajare clasica spre a avea acolo un venit constant e dificila si din motivele scrise aici. Gata, acum ar trebui sa se inteleaga mesajul.