Chiar mi-e frica atunci cand intru pe TPU... Nu vreau sa zic de cine, atat de frica mi-e!
De mine.
Nu stiu cum sa o dau, mi-e frica.
Meriti bătaie crunta. Nu prea ai fost cuminte.
Dovezi!
Că nu ai fost cuminte? Ai o gena in ADN-ul tau care te face rău și neascultător, ce dovezi mai vrei? Nu te mai sustrage și îndura cu stoicism.
Ce sa indur?
Crezi ca rautatea mea genetica s-ar zgaltai la orice mustrare in scris?
Ma confunzi cu rautaciosii superficiali, care dau in bocet la orice atac primit.
Nu răutatea se zgâlțâie, ci orgoliul. Acolo imi place mie sa ma joc
Sa nu mai scoți gheruțele la mine, că nu este frumos și o sa faci buba la un moment dat.
Zise pisicuta, stand zburlita in colt
Nu fi asa sigur >:p
Toti userii sunt enervanti fiindca toti raspund ca si cum ar fi ceva de capul lor si vor sa iasa in evidenta cand de fapt nu e asa.
V-a cam complexat rau de tot Drimmero asta... ce influente pot avea eu in viata altora, fabulos asa ceva!
uite-o cum se baga in seama. Scuze! Uite-l*
Asta este părerea mea. Stai că și știu ce urmează să spui "daca asta e părerea ta, nu înseamnă că e și corectă". Bla bla bla!
Ai incercat si tu sa arunci zarul ca si cum m-ai cunoaste, dar nici intr-un caz nu urma sa spun replica asta.
Nici sa 'copiezi' nu stii, corect era ' E dreptul tau sa ai o parere, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta' ))))))
Ce vreau eu sa subliniez e faptul ca eu chiar ti-am influentat viata?
Da. Pana si când ies afară vad lucruri/ființe care imi amintesc de tine: gândaci striviți, câini șchiopi etc etc. Vezi cat de mult îmi pasă de tine?
Bwhahahaha, nu stiu daca acest comentariu trebuie sa-l situez la categoria 'boli mintale' sau la frustrari acute, tu decizi.
La "IQ mult sub medie și obsesii". Ah, nu! Ăla e locul tau.
Mai amuzant e faptul ca ti-ar rupt singura craca de sub picioare cu replica asta/