Din punctul meu de vedere, asa am procedat toata viata, nu am facut o statistica sau o programare a placerilor.
Au fost luni intregi fara restrictie (cand am avut buzunarul plin) si pauze de zeci de ani cand culegeam chistoace de pe strada.
Ce inseamna un om normal? Asa ceva nu exista decat in carti!
Daca ar exista in imaginatia ta, un astfel de om, este clar ca e bolnav.
Oamenii normali exista, sunt cei ce sunt plictisitori in principiu ca se conformeaza si fac exact cum bate societatea.
Daca nu faci cum face societatea, esti un ciudat.
Problima este ca au aparut politruci (cei care simuleaza exercitare politica'), poate meditruci, psihotruci, ideea este ca statul vrea sa controleze o populatie careia nu-i poate aduce niciun beneficiu, si face reguli ca pentru ei. Cui ii pasaq de manuale. Viata nu poate fi descrisa in manuale, nu are nicio legatura cu ele. Si scrise de cine? Sa fim seriosi!
In general oamenii isi vad de treaba lor!
Este adevarat ca nu poti nega societatea, de fapt pe sefii ei oficiali, caci ar trebui sa renunti la avantaje greu de trait in conditii de izolare totala.Dar sa nu ne inchipuim ca oamenii si fac ceea ce spun din complezenta!
Ar trebui sa recunosti cinstit, ca oamenii fac aproape intotdeauna ce vor, in masura in care si pot. Daca faci insa vreo declaratie netabloda, public, toti se vor preface ca se mira si devii 'ciudat'.
De cate ori are ocazia... / de cate ori are chef
Depinde de persoana. eu am stat si 2 luni jumate aproape 3 fara sex. si n-am muri
TurcoaicaTa întreabă:
Emilia19 întreabă: