| adinescu a întrebat:

De cate ori ati simtit ajutorul lui Dumnezeu? Exemple va rog

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUna.

Atunci cand fac o fapta buna.

Bybye

| DoomNEzeu a răspuns:

Daca aveti nevoie de ajutorul meu, doar ganditi-va la asta, am glumit.Cred ca de multe ori, mai ales la loto laughing

| Puiutz a răspuns:

Bunabig grin. pai tot timpul. in ceea ce fac. cand am fost bolnava. m`am insanatosit si nu a fost mai grav. la fel familia mea e sanatoasa si asta e cel mai important lucru pentru mine. Sau cand imi doresc sa reusesc ceva. ma rog.si Dumnezeu nu uita niciodata, de nimeni. Numai ca. deja multi nu se mai roaga. si nu` e de bine. si fac fapte rele.si dupa nici nu le pare rau. dar fiecare face cum crede.

Bye`byehappy:*.

| romina_7963 a răspuns:

De mai multe ori.Mai ales cand trebuie sa fac ceva important simt o forta interioara care ma incurajeaza.

| JackieSue a răspuns:

De multe ori...nu m-a lasat la greu chiar daca meritam ce mi s-a intamplat big grin.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Am o icoana de peste 200 de ani, care sa transmis din generatie in generatie [ma refer la familia mea]. Am avut foarte multe probleme in viata i-am simtit puterea ei, mai ales la greu.Afost vazuta de foarte multa lume, am avut oferte greu de imaginat, ea face parte din sufletul meu.

| Claudiu_6708 a răspuns:

Pe mine nu m-a ajutat niciodata, ma rog la el in fiecare zi dar degeaba, ceea ce ma face sa ma indepartez de el.

| margaritar a răspuns:

De foarte multe ori... ex: cand am cazut si mi-am rupt piciorul dupa ce am iesit din operatie a doua oara(a trebuit sa ma opereze de doua ori in acelasi loc) nu stiu sg poate anestezia era cauza dar eu imi amintesc si acum perfect ca am deschis ochii si am vazut un ingeras micut straight face

alta data: fratele meu a facut convulsie era sa moara sad eram la sk, de la sk pana acasa imi trebuia vreo ora nu stiu cum am ajuns pe jos in vreo 20 25 de minstraight face
Dumnezeu ne ajuta in orice clipa a vietii love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce reprezinta pentru fiecare Dumnezeu, empatia dintre noi se numeste Dumnezeu, aceasta se manifesta in fiecare secunda, am o idee am un gand, de unde-l ai, de la Dumnezeu, nu, de la un alt seaman care se afla in anturajul tau, daca intrebi vei ajunge la cel care a produs raspunsul.

| Viuvi a răspuns:

Eu una mereu il simt...
De exemplu : Mama avea atacuri de panica, pastilele numai isi faceau efectul si simteam ca o pierd mai mult pe zi ce trecea. Pur si simplu simteam ca turbez, cum la 12 noaptea ma plimbam cu ea pe strada ca ii era frica sa stea in casa...mentionez ca tatal meu era plecat pin tara... dupa aprox de 3 luni de cosmar, totu a revenit aproape la normal dupa ce a fost internata la un spital, spitalul fiind initial pentru persoane cu boli mentale.
Eu cred ca numai Dumnezeu a facut ca ea sa se vindece si sa fie astazi sanatoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tovarasi anteraspunzatori - e descrieti voi nu e dumnezeu. E ceva ce au descoperit oamenii destepti cu sute de ani in urma si se numesc energie, minte, reactii chimice.

| gabitza05 a răspuns:

De multe ori... a fost mereu alaturi de mine cand am avut nevoiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu in viata mea. zi de zi. dar tu vrei sa afli miununi? daca ti le spun o sa zici ca sunt banale asa ca nu pot sati povestesc. uitate in jurul tau zi de zi si vei vedea minuni incredibile fiindca tot ce este pe fata pamantului striga gloria si credinta si iubirea bunului Dumnezeu pentru creatia lui.

Janina
| Janina a răspuns:

Doctorii i-au mai dat unei prietene doar cateva ore de viata, parintii si iubitul ei erau distrusi...fiica lor nu raspunsese la tratament... iar acum ii asteptau sfarsitul fara sa poata sa o ajute cu ceva.
vestea rea ne-a fost data si noua, colegilor inca de la primele ore, cand am auzit mi s-a facut rau si am inceput sa plang. Nu in venea sa cred ca G. nu o sa mai fie printre noi si ca viata ei se rezuma la doar cateva ore. Plangand i-am promis lui Dumnezeu a daca el o sa o faca bine pe G. eu, niciodata nu o sa ma mai indoiesc ca el exista cu adevarat.
peste cateva zile o cunostinta comuna m-a sunat. G era mai bine...doctorii erau uimiti, nu isi explicau revenirea. Cand o vad pe G pe culoarele facultatii zambesc, simt ca Dumnezeu a salvat-o pentru mine. a salvat-o pentru ca e o persoana extraordinara ce nu merita sa plece dintre noi.
acesta este el mai bun ajutor si cel mai vizibil pe care l-am primit de la cel de sus.

| rosepassion a răspuns:

De mai multe ori, de obicei atunci cand nu vreau sa se intample ceva sau sa numi zica cineva ceva. De exemplu cand vin seara pe la 5-6 acasa vreau ca mami sau tati sa nu doarma ca sa nu zica nimic, oricum numi zice nimic dar nah, sti cum e, atunci inainte sa intru ma rog la Dumnezeu sa nu fie niciunul treaz si dupa ce intru daca dorm amandoi ii multumesc lui Dumnezeu.

| dadaaaaa a răspuns:

Poi verisorul meu este grav bolnav (are cancer) si Dumnezeu ne-a ajutat p familia mea si familia lui sa trecem cu bine peste astea si sa il insanatoseasca cat de cat dar si acum face tratament.prin februarie chiar de ziua meah am primit vestea k s-ar putea sa nu i mai avem peste 1sapt 2 printre noi dar bunul Dumnezeu ne-a ajutat si a trecut peste astea.crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De foarte multe ori. Ultima data cand am simtit ajutorul LUI a fost cand am facut o greseala enoooorrrma fata de parintii mei, si m`am rugat ca parintii mei sa ma inteleaga si sa ma ierte. Si cum s`au cumportat cu mine...si cum au vorbit, frumos, calm, m`au inteles si mi-au zis sa promit ca nu mai fac si ei vor uita!happy Si chiar m`a ajutat Dumnezeu, pentru ca la ce greseala am facuut...este incredibil ca mama nu m`a certat sau n`a stat suparata pe mine! :X

| Casiana a răspuns:

Cred ca Dumnezeu este mereu cu noi, si dc nu ne gandim ca si cand trecem peste o zi si inca traim el ne-a ajutat:S!

| adinescu explică:

Va recomand la toti filmul Religulous."Dumnezeu" tu sigur l-ai vazut