| Manticora a întrebat:

De cate ori e normal sa pici sala? Dupa cate esecuri ati decide ca nu este pentru voi condusul?

5 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

La traseu așa a fost pentru unii
- traseu de 8 ori - femeie trecută de 30 de ani - se BLOCA din cauza emoțiilor și nu mai putea să facă nimic
- traseu de 7 ori - bărbat cu condamnare pe cazier
Și mulți alții și altele care au dat de 4 - 5 ori până au luat.

| dullcat a răspuns:

Nu exista limita, fiecare da de cate ori doreste, daca persoana in cauza isi propune sa atinga acest scop. Stiu care au reusit din prima, stiu si care au reusit abia la a cincea incercare.Ar trebui sa admiram aici perseverenta si determinarea, nu sa radem de esec.

| Drimmero a răspuns:

E normal sa pici daca nu inveti, inainte trebuia sa inveti pentru chestionare dintr-o carte groasa si dadeai chestionarele pe foi, acum totul e digital, ai mura-n gura pe net, la examen ai aceleasi intrebari, dar fix aceleasi. Sincer trebuie sa fii ultima putoare sa pici sala care e cel mai usor examen, nu prea ai voie, daca deja pici de 2-3 ori sala deja ar trebui sa-ti pui niste semne de intrebare in legatura cu nivelul tau de intelegere, adica doar faci chestionare si la examen nu trebuie sa ai probleme, asta daca te-ai pregatit. Hai ca la traseu mai inteleg ca e condus si e examen practic, cel putin la inceput majoritatea soferilor au fost praf pentru ca soferia se invata in timp si niste mii de kilometri de condus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sala e ceva de învățat. Nu îți dai seama din testul teoretic că nu e pentru tine condusul. Din ăla practic poate

| gemeni6226 a răspuns:

Baiatul meu l-a luat din prima si conduce frumos, nu am emotii cand sunt cu el in masina.Dar unchiul meu care l-a luat a 8-a oara a si facut accident la cateva luni dupa ce a primit carnetul.

Întrebări similare