De multe ori. M-a schimbat in sensul ca numai pot avea incredere in nimeni.Nu stii nicioadata de ce esti tu in stare, ce sa mai vb de oamenii din jur.Cred ca e inevitabil asta.Nu putem sti niciodata cum e o persoana, oricat am incerca sa o cunoastem.Cred ca ne facem o anumita parere despre ei, iar cand realizam ca nu sunt asa, spunem ca ne-am inselat, cand de fapt nu e nimeni care sa ghiceasca astfel de lucruri.
Cand eram mai mica tata obisnuia sa-mi spuna ceva de genul "Poti manca si un sac de sare alaturi de o persoana si tot nu poti spune ca o cunosti cu adevarat, ca stii ce-i poate capul". Si are dreptate.Important e sa acorzi incredere cu limite si sa fii constient ca nu poti cunoaste cu adevarat o persoana.
Mi-a ajuns o singura data.De atunci nimeni si nimic nu imi mai poate castiga incredere deplin
Mereu ma insel nu pot sa imi dau seama de adevaratul caracter pana la proba contrarie.
Sincer? Niciodată!
Dar ştii de ce? Pentru că-s prea porc nesimţit şi nu mă sfiesc să spun din secunda 1 ce gândesc şi intuiţia m-a ajutat de fiecare dată şi nici măcar o dată nu am greşit.
Sincer îmi pare rău, uneori chiar îmi doream să mă înşel.
Pur şi simplu eu refuz să-mi fac speranţe aiurea în ceea ce priveşte o bună parte dintre oameni... pur şi simplu îmi pun în subconştient etichetele din prima şi practic niciodată nu m-am înşelat în mod fundamental!
Sincer nu. Dar am ramas cu un gust amar, deoarece nu am mai avut timp si posibilitate pentru a indrepta lucrurile si pentru ai arata calea. Pa
Eh de cateva ori, dar si cand simnteam ca ceva nu este in neregula cu acel om aveam dreptate!
Pai stai putin fiindca o sa faci asta cu fiecare in parte.intr-o buna zi ai sa realizezi ca nu ai pe nimeni pe care sa te bazezi, oameni in ziua de azi sunt numai pentru ei, chiar daca par de incredere uni dar iti spun ca au si parti ascunse
singuri in cine am incredere si ma bazez sunt parinti mei!
Salutare. mi-am facut cont sa raspund... e interesant siteul
nu poti cunoaste un om, normal... trebuie timp sa-ti dai seama ce valori are etc...
sunt multi oameni cu scopuri... orice, chiar unul nesemnificant. sa te toarne la sef si in felul asta isi atinge un scop. mult prea mic pentru ce a facut cu adevarat
si mai sunt oameni care folosesc pe altii ca mijloace in a-si atinge scopurile personale, ci nu ma refer doar la relatii aici...
EstiFericitaSauTrista întreabă: