| alexandrupopescu22 a întrebat:

De cateva luni am format o anxietate legata de ipohondrie in care multe cazuri uneori banale ma gandesc la infectarea cu boli venerice.
Efectiv creierul meu la un contact mai apropiat cu o persoana care nu sunt prieten, de exemplu daca in gluma arunca cu un obiect in mine, sau daca ma in brate doar asa sub forma de prietenie si tot felul de situatii, creierul meu imi induce o stare de anxietate, am fost si la psihiatru si sa fiu sincer, tratamentul chiar m-a vindecat, dar nu total, inca mai am nevoie si de sfaturi din alta parte care sa ma faca sa realizez chestiile astea, ca e ciudat, eu nu eram asa inainte de socul pe care l-am avut.., va rog.
Nu judecati, doar daca puteti sa imi oferiti un sfat si sa ca sfatul vostru sa ma poata ajuta cumva sa ma faca sa nu imi mai pese atat de mult de anxietatea pe care o am, sfatul dvs chiar ar putea sa ma ajute enorm, si va rog din inima, nu faceti misto sau nu raspundeti in batjocora...

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu-mi pari a fi atât de "anxios" cum te dai, văzând limbajul violent la adresa colegilor tăi: "niste handicapati de colegi"

https://www.tpu.ro/......red-ca-le/

| alexandrupopescu22 explică (pentru sierra1):

Daca i-ai cunoaste viata reala, le ai da dreptate.