| xTania a întrebat:

De cateva zile aud o cucuvea cantand pe aici, eu stau la bloc. Stiti ce ar insemna asta adica am aflat ca daca auzi cucuveaua s-ar putea sa iti moara cineva din familie sau ceva de genu nu prea cred in din astea nu imi canta la fereastra rolling on the floor). Puteti sa imi dati niste pareri daca trebuie sa iau chestia asta in serios sau e doar o superstitie. Dau funda! Mersi:*

Răspuns Câştigător
| GăbițuGabriel a răspuns:

Dupa cum am auzit si eu de la mai multa lume, unii spun ca o sa-ti moara cineva, altii ca aduce fericirea, dar cel mai bine e sa nu o bagi in seama, dar daca vrei sa faci ca in superstitie, ia 2 bucati mici de paine si arunca dupa ea si nu mai stai cu grija de nimic ca ar fi ceva sau nu.winking

| xTania explică (pentru GăbițuGabriel):

Chestia e ca nu e la mine la geam canta pe aici nu stiu pe bloc presupun nu am vazut-o decat am auzit-o oricum mersi mult! nu prea cred in chestii din astea dar am vrut sa vad si parerea voastrabig grin

5 răspunsuri:
| Furculingură a răspuns:

Mie îmi stă cucuveaua pe casă de câteva luni şi nu a murit nimeni.

| drogh a răspuns:

Se spune ca daca canta de 3 ori cucuveaua moare cineva drag din familie, dar este doar o superstitie care nu trebuie s-o pui la suflet.

| Gogu06 a răspuns:

O sa-ti moara la intrare

| Diabolick123 a răspuns:

Pei se zice ca se intampla asta daca canta o bufnita si nu cred ca trebuie sa o iei in serios e doar o superstitie sansele sa se intample sunt de vreo 20%