Cred ca n are altceva mai bun de facut si de aceea isi spioneaza vecinii. Sunt si oameni de genul asta foarte enervanti si bagaciosi pe care sigur nu ti ai dori in jur dar nu prea ai ce face. N u l lasa sa te scoata din minti sa te enerveze peste masura astfel incat sa faci vreun gest necugetat. Pune draperii, jaluzele opace ca sa ai un pic de intimitate cand esti acasa. Are el ceva i s-a pus pata pe tine, poate i ai zis ceva sau i ai gresit cu ceva si acum iti poarta pica si incearca sa te aiba cu ceva la mana. Sau o fi dezvoltat vreo obsesie pentru tine in cel mai rau caz si ii face o placere bolnava sa ti urmareasca fiecare pas. Cam aiurea. Daca nu e vreun dement cumva n ai de ce sa ti faci probleme. Numai bine
Poate vrea sa-ti aranjeze dezordinea din apartament, asa cum scrii in alta intrebare. E vecinul ăla musulman?
Nu e el. E alt vecin. E vecinul de peste drum, curiosule
Daca erai fată, intelegeam sa se uite. Dar asa, ce sa vada!
Pai daca sunt baiat asta inseamna ca nu am voie sa am intimitate sau?
Normal ca da. Dar de unde stii ca se uita exact la tine? O fi gay.
S-ar putea să nu-l intereseze ce ai în apartament.
Poate că e prima dată când pune mâna pe un binoclu și e curios să vadă ce-i fac vecinii.
Ori suferă de un handicap fizic, fiindcă un om sănătos are și alte activități de făcut.
Nu cred că l-a angajat proprietarul. Acesta poate să îți facă o vizită și să verifice apartamentul.
Trage draperiile/perdelele. Nu te dezbrăca în fața geamului, fiindcă dacă arăți "șic" îl poți face sa viseze. )) Poate că ai făcut cândva o greșeală, iar el speră să se repete.
Sa suni la politie, sa incerci sa-l filmezi ca sa ai dovada si dupa poti apela la urgente sa reclami cazul