Se pare ca, de ceva timp incoace, fiecare face strict ce vrea pe-aici.
TPU a devenit un fel de sat fara caini, asa ca nu te mai mira. Impaca-te cu ideea ca nimeni, acolo sus, nu ne mai iubeste si suntem la mana micilor analfabeti care se distreaza raportand intrebari si raspunsuri cu toptanul.
Ai perfecta dreptate, dar mai exista si ratati carora tu poate nu le esti simpatic si...PAC :Raporteaza!
bye-bye
Dragul meu,
Totul se duce de rapa, nu iti fa griji, incurand TPU va deveni NPN ( nimeni pentru nimeni ).
Nu ne numim "toti pentru unu"? sau nu imi dau eu seama? Cred ca deja ne-am unit in doua tabere. ( eu, tu, multi multi altii ), cei care suntem raportati si cautam raspunsuri si cei care raporteaza ( idiotii. ). Sper ca Stella sa isi dea seama ce se intampla pe aici! Hai mai repejor Stella, vei fi uimita.
Am patit si eu.Mai ales cati stupizi am primit, si totul era doar o simpla gluma
Stiu...si eu am postat aici a 5 oara faptul ca zic bye-bye la TPU
acolo stau copii fara viata care n-au ce face decat sa raporteza, si nimeni nu se uita peste raportari, ci doar le aproba!
bye-bye lui Bastet http://www.tpu.ro/......aporteaza/
Raport, raport, raport! Sunt intrebariii care au fost raportate o singura data ( de altii ) si se sterg, in schimb intrebarile mele! raportate de mine si de o prietena nu se sterg de nici un fel! N-am nici un raspuns si app ce fac adminii, isi fac unghiile? Ca un prost mia raportat o intrebare, din cauza ca l-am jignit intr-un raspuns!
TwixulDrept întreabă: