| Bisbiavatar12 a întrebat:

De ce 75% din adolescentii din ziua de azi fumeaza? Ce vad ei in asta si eu inca nu am vazut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine fumeaza nu e inteligent.
De asemenea, toti care se iau dupa trenduri nu-s inteligenti.
Celor neinteligenti le lipsesc caracterul si originalitatea, asa ca incearca a copia majoritatea. Din acest motiv 75% fumeaza iar restul de 25% sunt premianti.

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ei cred ca arata mai maturi fumand.
Gresit.
Isi scurteaza viata incet si sigur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred ca sunt atat de multi, dar "a fi cool" cu tigara in gura e unul dintre cei mai importanti factori

| Yurisa a răspuns:

De fiecare data cand merg intr-un grup 95% din persoane fumeaza. Ma simt exclusa? Nu as putea zice, dar e ciudat cand suntem undeva sa mancam si pleaca in gasca sa fumeze, sa vorbeasca in timp ce eu raman singura la masa laughing Eh, asta e, macar am mai multi bani si am sanse reduse la cancer pulmonar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza anturajului.Cei care stau printre alți fumători de vârsta lor sunt deseori luați la mişto dacă nu fumează, poate că multora nici nu le place senzația, dar pentru ei e mai important să fie "cool" ca şi ceilalți.

| mihaicelsfant a răspuns:

Pararea mea de fumator: mi se pare mai smecher cel care nu fumeaza. nu te apuca

| deadhoe a răspuns (pentru mihaicelsfant):

Si eu cred asta despre cei care nu fumeaza, par mult mai cool

| Andersen2k18 a răspuns:

Unii cred ca este la moda, altii se apuca datorita anturajelor. Fumatul de la varste mici e nesanatos plus ca sansele sa faci o boala pulmonara sunt de 100 % cand esti adult. Banii dati pe tigari valoreaza cat un salariu pe o luna.

| deadhoe a răspuns:

Unii vor sa para smecheri (mai mult copiii sub 14), unii vor sa se asemene cu anturajul (am patit), altii vor sa se afle in treaba, cei care nu prea vorbesc, ca sa nu para awkward (tot eu + mai stiu pe cineva).
A si am uitat: unii fumeaza ca sunt suparati/nervosi/anxiosi si cica tigara ii calmeaza

Răspuns utilizator avertizat
| leiidinbanie4 a răspuns:

Cred ca-i face sa para mai maturi, independenti si alte rahaturi. Foarte bine ca nu ai vazut nimic bun in asta, nu e nimic bun de vazut.