Salut,
Ai si tu dreptatea ta,vezi perfect diferenta intre generatia cu cheia de gat si generatia lu facebuck!
Legat de fete nu imi spune mie ca un batranel nu s-ar uita putin dupa acele fete,pe vremea lui nu vedeai asa ceva.
Acum e libertate si cum au zis si altii,ceea mai buna perioada.
Batranei fac gura doar pentru ce i afecteaza in mod direct,cum e exemplu dat de tine,cativa tineri care beau toata noaptea.
Tineretul pe vremea lu ceausescu era spalat pe creier,erau doar niste marionate si altcineva tragea sforile.
Azi cu educatia esti luat de prost, si nu poti sa negi asta.
Sunt tineri care fac facultati si nu au joburi pe masura, mai sunt si luati peste picior in societate pentru ca nu au scoala vietii si nu stiu sa se descurce.
Pe gand altii au tupeu, sunt nesimtiti si intidiferenti, ar mai fi cate ceva de zis.
In schimb ei o duc bine, sunt respectati si au cam toate usile deschise.
Ce parere ai? Sa nu zici ca nu vezi realitatea.
Ce ma enerveaza oameniii care spun ca pe vremea comunismului "toata lumea muncea si era respectuoasa" ca si cum ar fi fost ceva voluntar.
Toata lumea muncea si era tratata egal pentru ca asta-i definitia comunismului. Daca nu faceai chestiile astea, erai aruncat in inchisoare. Inca o dovada ca doar daca ai prins perioada aia, nu inseamna ca esti atotstiutor in legatura cu ce presupune.
Te asigur ca traim in cea mai buna perioada din toata istoria omenirii.
De depravata, e simplu, pentru ca toti isi urmaresc propriul interes, cel putin la prima parte a intrebarii, cea care face referire la relatii.
Cat despre tineri, situatia asta imi aminteste de o poveste dintr-un numar de stand-up comedy, acel numar facea referire la prosti.
Spunea ceva gen ca acum cativa zeci de ani, nu existau atatea caii de comunicare, daca mergea un om si facea ceva necuviincios intr-un grup, cei din grup ii spuneau asta "ba esti prost, cum sa faci asa ceva" ala auzea asta odata, de doua ori si constata ca e prost si mai apoi incerca sa nu mai faca asta, dar odata cu aparitia retelelor de socializare, ei, prostii, merg acasa, se intereseaza si descopera ca nu sunt singurii prosti de pe lume, ei asa se aduna cu o gandire gen, "dar daca nu noi suntem prosti, ci ei?" si asa ei capata incredere in ei si continua sa fie prosti in continuare, asa si aici cu depravatii.
Bine, nu era chiar asa vorbit, dar nici eu nu mai retin bine minte, dar cred ca totusi ai inteles ideea.
E vorba de anturaj si de manipulare, cum si cu fumatul, tu nu fumezi e totul bine, mai apoi dai de 2-3 tipi care iti spun, ia, incearca si tu, te poti lasa oricand vrei, nu trebuie sa te apuci, tu tragi odata azi, mai tragi de 2-3 ori maine si gata esti apucat, cand sa te lasi, surpriza, nu mai poti, anturajul te tenteaza sa fumezi si uite asa esti prins in capcana. Acum intrebarea e de ce te-ar convinge sa fumezi daca iti face rau, raspunsul e simplu, si il vezi destul de des intre tinerii de liceu, acea intrebare "ai o tigare?" cam la asta se rezuma.
Cat despre comunism si libertate, aia e, ajungem la chestia cu extremele, putin nu e de ajuns, deci nu e bine, si ce e prea mult iar nu e bine. S-a oferit aceasta libertate si multi nu prea stiu ce sa faca cu ea.
S-a blocat serverul de la care primeau oamenii update-uri de cand eram primitivi.
Dar macar stim sa facem blocuri, no?
Te înțeleg perfect au inebunito îngrijorător de mult o prietena de a mea a fost violata și din cauza unui nenorocit are mari probleme cu corpul ei a fost și cusuta la... Înțelegi tu că nu stiu cum sa zic mai frumos nici mie nu-mi place ce vad când merg cu autobuzul sau dacă merg la magazin părerea mea că părinți iau scăpat din mână daca eu la 18 ani ai mei nu mai suport jegu asta de țară și nu știu unde să mă mai dulce să am liniște dar alti care e e și frica sa ai iese din casa
AlexandraAle121 întreabă: