Lumea are treaba.e un mod mai usor decat a te duce la Fanica sa ii zici sa dea de mancare la porc. Daca te refereai la jocuri..pt ca e fascinant sa te joci gta 3(la vremea lui cu o grafica foarte bunaa)pe telefon..adica nu e tarre? Just parerea mea guy!
Pentru ca este ceva la moda.Si te ajuta foarte mult.Cine nu a prins alte vremuri cand aveau telefon fix doar anumiti privilegiati, nu prea realizeaza asta.Cand eram copil erau 2 telefoane fixe(din-alea negre din ebonita cu furca inalta.Si un receptor cat toate zilele)in blocul meu.
Poate au internet pe el si stau pe facebook, le place sa trimita mesaje, le place sa vorbeasca, vor sa para smecheri, e la moda telefonul mobil.Sunt foarte multe motive si eu sunt cam dependenta de el.
Pentru a economisi timp.
Am cazut in capcana unui timp de azi, cand de fapt timpul este inainte de toate un flux continuu.
Cel mai important este sa invatam sa avem prioritati. E mult mai profitabil decat sa cadem in sclavia a multor lucruri facute azi, dar prost.
Fiindca unii oameni vad telefonul o retea mult mai buna cu ajutorul careia sa tina legatura cu prietenii, rudele etc.
In acelasi timp, o alta intrebare este " de ce a devenit omenirea dependenta de calculator?''. Fiindca oamenii nu mai citesc, lucru care ii ajuta nespus de mult, si se multumesc cu putinul oferit de telefon si net.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa.
Pentru ca e un mod in care poti comunica cu prietenii, familia, etc.
Plus ca e mult mai comod decat sa trimiti scrisori ca pe vremuri.Si este ieftin.
AndrewTate7789 întreabă: