Eu sunt genul de fata care spune verde in fata! Nu imi pasa daca te superi.
Ray, omule că tot a trecut drama de la Colectiv dacă cineva are fața arsă e urât sau frumos? Considerăm că înainte era considerat frumos de peste 55% din persoane.
Frumusețea e relativă și e în ochii privitorului.
De exemplu poți spune "te consider o persoană urâtă" sau "mă consider o persoană urâtă" ca să nu te simți atacat dar asta face referire la modul în care privești tu persoana nu cum este ea de fapt.
Poate cine stie
:O Nu cred, esti indragostit de cineva ^_^
Da ce romantic, am tot felul de insecte in stomac
Aia se numesc fluturi ^-^
Sunt vegetarian nu sunt fluturi
Atunci sunt fluturi facuti din frunza de varza.
Poate sunt draci sunt posedat, la noapte ma spovedesc cu preoteasa
Bah.Tu ce ai patit...
Vorbesti mai diferit ca inainte.
Zici ca nu mai e acel RAY...pe care-l cunosc eu ...Acum e RAU
Tu ma auzi?
Ce ai zis ceva si n-am fost atenta?
Sau ai murit si incep sa vorbesc deja cu fantome.
Bah.Tu ce ai patit...
Vorbesti mai diferit ca inainte.
Zici ca nu mai e acel RAY...pe care-l cunosc eu ...Acum e RAU rolling on the floor
isi place vocea mea?
Da nici nu ti-am auzit vocea vreodata sa-ti zic acum daca-mi place.
Lel...Tu ce ai ...Prinzi curent.
Ok
Man...Poti sa-i spui cui vrei, ce vrei
Daca adevarul il doare este problema lui/ei.
Dar ca sa nu-l ranesti direct la corazon, poti s-o zici mai subtil sau mai frumos.
Adica pe ocolite, esti frumos ca un gandac de bucatarie
Ok...Reactia mea este ceva intre "Whhaatt" si zambet.
Ar mai trebui sa lucrezi la asta.
Nu stiu... Poti sa zici ceva mai delicat. Gen "Nu te plac delicat" Glumesc. Dar oricum sa asemeni o fata cu un gandat de bucatarie mi se pare mai nasol decat sa-i zici "Fa, esti urata".
Gandeste-te cum ai vrea sa iti zica lumea ca esti urat si asa zici si tu altora.
Nu am spus asa ceva vreodata, dar urasc vrajeala sufletul conteaza, esti prea bun pentru mine
Da eu sunt fata....de ce imi zici 'bun" ..in fine poate ai gresit tu.
Iar daca nu...De ce naiba toti credeti ca-s baiat!
Ca tot vb de armata toata ziua
Chiar asa de tare bat la ochi intrebarile mele despre armata?
Cam da mi-e frica de tine
Am fost si la un poligon de tragere
Muahahhaha
Hai,man,..Cum sa-ti fie frica de mine...
Nu musc.
Eu mananc oamenii cu totul.
Nu este imoral. Ai libertatea sa spui asta, insa frumusetea este o chestie subiectiva. Tu poate vrei sa ii spui unei fete roscate cu pistrui ca este urata, insa eu i-as face un compliment pentru trasaturile ei. Nu exista niste limite intre care se incadreaza frumusetea, afara de limitele stabilite de preferintele personale ale fiecaruia, prin urmare tot ce poti sa ii spui unei persoane este "din punctul meu de vedere esti urata cu spume". Dar nu o faci pentru ca nu vrei sa iti asumi consecintele parerii tale personale.
Corect ar fi totusi sa facem judecati de valoare doar legate de aspectele controlabile ale vietii cuiva, iar fizicul nu se regaseste 100% intre acestea.
Si a numi pe cineva urat este o jignire?
Depinde de felul cum o zici.Dar sa stii ca nu exista oameni uriti.Fiecare persoana este frumoasa in felul sau.
Ba exista oamenii urati, lasa vrajeala asta
Nu e vrajeala.Cineva are infatisare frumoasa, cineva are calitati frumoase, etc.
Cine a zis că n-ai libertatea să fii sincer? Oamenii, normal că se supără atunci când spui ceva ce nu vor să audă.
RuleZaiko întreabă: