| RAY a întrebat:

De ce a spune cuiva ca este urat este ceva imoral? de ce a spune cuiva ca este frumos nu este imoral? daca x este urat de ce nu am libertatea sa o spun? sau daca e prost?

38 răspunsuri:
| JetBlueJet a răspuns (pentru RAY):

Da nici nu ti-am auzit vocea vreodata sa-ti zic acum daca-mi place.
Lel...Tu ce ai ...Prinzi curent.

| RAY explică (pentru JetBlueJet):

Ok

Răspuns utilizator avertizat
| CinevaAnonimă a răspuns (pentru RAY):

Nu e vrajeala.Cineva are infatisare frumoasa, cineva are calitati frumoase, etc.

| Florentina9210 a răspuns:

Eu sunt genul de fata care spune verde in fata! Nu imi pasa daca te superi.

| Divy a răspuns:

Ray, omule că tot a trecut drama de la Colectiv dacă cineva are fața arsă e urât sau frumos? Considerăm că înainte era considerat frumos de peste 55% din persoane.
Frumusețea e relativă și e în ochii privitorului.
De exemplu poți spune "te consider o persoană urâtă" sau "mă consider o persoană urâtă" ca să nu te simți atacat laughing dar asta face referire la modul în care privești tu persoana nu cum este ea de fapt.

| veryhonest a răspuns:

Pentru ca s-ar putea sa iei bataie.

| PeFuga a răspuns:

Nu este imoral. Ai libertatea sa spui asta, insa frumusetea este o chestie subiectiva. Tu poate vrei sa ii spui unei fete roscate cu pistrui ca este urata, insa eu i-as face un compliment pentru trasaturile ei. Nu exista niste limite intre care se incadreaza frumusetea, afara de limitele stabilite de preferintele personale ale fiecaruia, prin urmare tot ce poti sa ii spui unei persoane este "din punctul meu de vedere esti urata cu spume". Dar nu o faci pentru ca nu vrei sa iti asumi consecintele parerii tale personale.
Corect ar fi totusi sa facem judecati de valoare doar legate de aspectele controlabile ale vietii cuiva, iar fizicul nu se regaseste 100% intre acestea.