Nop, nu e deloc asa. Depinde cine vrei sa te bage in seama. Daca vrei sa te bage in seama smecherii, fitosii si drogatii, trebuie sa fi smechera, fitoasa si drogata. Daca vrei sa te bage in seama oamenii deosebiti, trebuie sa fii deosebita.
As avea niste versuri tocmai bune care s-ar potrivi aici dar sunt cam porcoase si nu ma risc
M-as rezuma la cateva cuvinte:dorinta de a fi cel mai cel distruge minti.In legatura cu ultimul aspect bine le zice Puya:"Fetele cuminti nu mai sunt la moda ci fetele fierbinti ce iau toti baietii in proba"
Uita-te in liceul/scoala ta. O sa vezi despre ce vorbesc
Asta e generatia si astia sunt oamenii de azi, multi sunt disperati sa fie in centrul atentiei si asa fac, bine ca nu-s unul dintre ei, eu stiu ca fumatul si celelalte nu sunt bune deloc si nu-mi pasa daca sunt populara sau nu, pentru ca dupa ce termini a 12a nu o sa mai conteze, nu o sa ii mai pese nimanui daca ai fost sau nu popular, daca esti asa de disperat, ce vei face in viata? Fumatul, alcoolul, drogurile si celelalte creeaza dependenta si cum vei mai scapa de ele? Multi vor regreta ca s-au apucat de fumat si baut, mai ales daca se gandesc la sanatatea lor.
Pf, pentru ca asa e generatia de acum, altceva chiar nu stiu ce sa-ti spun, sincer oricum e de stiut ca nu e sanatos sa bei, sa fumezi si sa te droghezi si e nasol sa fii asa fitos, 'smecher' si faza cu, cluburile... e ok
Btw, chiar te crezi ' best girl forever ' ? damn!
Din cauza anturajului...isi doresc si alti sa intre in anturajului lu x si il baga in seama...
Nu trebuie sa fi cum ai spus tu ca sa fi bagat in seama... daca esti dragut/a, vorbaretz/a, glumetz/a esti la fel...
Daca iti gasesti prieteni care sunt smecheri, fitosi, se drogheaza, umbla toata ziua prin cluburi si isi schimba iubitul/iubita in fiecare zi asteapta si de la tine sa fii "cool" ca sa accepte sa-ti fie "prieteni". Eu cred ca nu cauti unde trebuie.Mai sunt si oameni normali, nu multi dar sunt oricat ti-ar fi de greu sa crezi:*
Mai intai intreaba: Cine te baga in seama daca esti asa cum ai descris tu? Nimeni sau doar aia ca tine. Niciodata nu vei avea contact cu educatia si civilizatia daca alegi un stil de viata de borfas.
Nu fumez, fac sport; nu sunt smecher, chiar sunt fraier. Fite n-am, doar talente. Droguri n-am intalnit, pentru ca mereu le-am evitat. Ziua muncesc, nu stau in cluburi. Nu imi schimb iubitele in fiecare zi, sunt prea bune ca sa renunt la ele. Dar, sunt bagat in seama! Se poate si fara sa fi...