- Îți susțin punctul de vedere. TPU.ro a ajuns un site în care se pun o mulțime de întrebări stupide: "Am 12 ani, rămân însărcinată daca l-am atins pe colegul de bancă?" etc. Aceștia sunt tipul de copii care nu știu să se bucure de copilărie și pe care îi roade curiozitatea (în sensul rău). A ajuns un site în care primești de multe ori niște răspunsuri care nu te ajută deloc, cei care răspund dorind cu ardoare fundița portocalie, neinteresându-i dacă l-au ajutat sau nu pe cel care a întrebat. Apreciez oamenii care încă răspund de dragul de a ajuta oamenii și doresc ca cei care cerșesc fundițele să se oprească odată.
Numai bine.
Oamenii în general vor să fie apreciați, nu contează cum, doar vor! Fundița pentru ei reprezintă ceva mai mult decât o simplu fundă, un simplu „mulțumesc"; pentru ei reprezintă un pas mai aproape de a se afla printre primii.
Ai mare dreptate.
Cu ce ajuta topul ala aiurit in viata?
Ori vrei sa acorzi ajutorul ori vrei sa primesti funda?
Faza e ca daca intr-o intrebare nu scrii niciodatat "Dau funda!" o sa primesti raspunsuri intr-un an
Mda...lumea din ziua de azi.
Știu. Majoritatea răspund din interes. Acea fundă arată că cel care o deține a dat cel mai bun răspuns, însă acum se răspunde pentru a colecționa cât mai multe. Eu nu am cerut niciodată o fundă și mă simt mult mai bine cu un "Mulțumesc!" sau "M-ai ajutat mult. Mersi.". Dacă s-ar scoate topul sau fundele astea de pe site ar fi mult mai corect, chiar dacă nu prea se va mai răspunde...