anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce acum toți răspund pentru fundă? Asta e mai important pentru voi? Am citit „n" răspunsuri,toate la sfârșit au „ îmi dai fundă plsss,fundiță? Eu sunt mulțumit că i-am acordat ajutorul unei persoane,nu fundele exprimă valoarea omului, sunt unii care au 10000 și alții 50, multe se dau din prostie,copiate,etc. Lăsați cerșitul fundelor, fraților sau răspunsurile de 2 bani pentru a intra în top!

4 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

- Îți susțin punctul de vedere. TPU.ro a ajuns un site în care se pun o mulțime de întrebări stupide: "Am 12 ani, rămân însărcinată daca l-am atins pe colegul de bancă?" etc. Aceștia sunt tipul de copii care nu știu să se bucure de copilărie și pe care îi roade curiozitatea (în sensul rău). A ajuns un site în care primești de multe ori niște răspunsuri care nu te ajută deloc, cei care răspund dorind cu ardoare fundița portocalie, neinteresându-i dacă l-au ajutat sau nu pe cel care a întrebat. Apreciez oamenii care încă răspund de dragul de a ajuta oamenii și doresc ca cei care cerșesc fundițele să se oprească odată.

Numai bine.

| positivity a răspuns:

Oamenii în general vor să fie apreciați, nu contează cum, doar vor! Fundița pentru ei reprezintă ceva mai mult decât o simplu fundă, un simplu „mulțumesc"; pentru ei reprezintă un pas mai aproape de a se afla printre primii.

| LiimeXdx a răspuns:

Ai mare dreptate. straight face
Cu ce ajuta topul ala aiurit in viata? straight face
Ori vrei sa acorzi ajutorul ori vrei sa primesti funda?
Faza e ca daca intr-o intrebare nu scrii niciodatat "Dau funda!" o sa primesti raspunsuri intr-un an laughing
Mda...lumea din ziua de azi.

| TheUnforgivenIII a răspuns:

Știu. Majoritatea răspund din interes. Acea fundă arată că cel care o deține a dat cel mai bun răspuns, însă acum se răspunde pentru a colecționa cât mai multe. Eu nu am cerut niciodată o fundă și mă simt mult mai bine cu un "Mulțumesc!" sau "M-ai ajutat mult. Mersi.". Dacă s-ar scoate topul sau fundele astea de pe site ar fi mult mai corect, chiar dacă nu prea se va mai răspunde...