anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce adesea persoanele copilăroase nu (prea) sunt luate în serios, nu sunt văzute ca a fi capabile să facă față sau să preia responsabilități grele, de ce sunt subestimate?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Cred ca eticheta se pune doar după ce cunoști acea persoana, după ce lucrezi cu ea, în funcție de experienta ei de la munca poți face asemenea presupuneri. Firea ei nu are legătură cu munca în sine.

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca nu sunt in stare de acestea.
Cand esti nevoit sa rezolvi niste sarcini cu o asemenea persoana, in loc sa te ajute, se smiorcaie, pune intrebari idioate si nu e in stare sa faca nici lucruri de copil.
Cunosc persoane mai mari decat mine, care nu sunt in stare sa scoata o hartie de la primarie, de exemplu. Dar cand aud ca vrei sa cuceresti lumea, vor si ele.

| mi25 a răspuns:

Cine ar da sarcini importante unor copii?

| Cri95 a răspuns:

Pentru ca societatea cauta mereu persoane dupa un anumit tipar si anume ca toata lumea sa aiba funcții înalte, sa fie capabili sa realizeze multe lucruri si sa fie independenți

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Pai ei se cred maturi și a tot știutori da asta. Ei cred ca ei știe totul și știu totul și le este ușor sa judecă și sa subestimeze sa zică uite ăla așa este uite ăla așa este uite ăla este ei se cred maturi și în stare de orice ))))

Nu este nimic greșit sa fi copilăros consider ca este absolut normal sa fi copilăros nu va asta ca o problemă sau orice altceva de rău.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca unii chiar dovedesc asta. Mai ales daca sunt săriti de o anumita varsta la care ar trebui sa gandeasca mai matur.
Nu se pune problema asta la cei de 14-15 ani.
Sunt subestimate pentru ca una spun din gura si cand dau de greutati, dau din colt in colt si le iese pe dos. Pe acest site am intalnit destule exemple.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pentru ca pentru a prelua responsabilități dificile îți trebuie maturitate, capacitatea de a lua decizii serioase.
Cu o atitudine copilăroasă pur și simplu nu se poate. Nu își poate asuma unele decizii dificile si nu poate duce tot la bun sfârșit. Pentru ca dacă da de un impediment se blochează acolo pur si simplu.

| CleanHeart a răspuns:

Așa sunt obișnuiți oamenii să vadă lucrurile, alb, negru
Persoanele copilăroase care știu să fie mature atunci când trebuie sunt next level