Pai e normal sa se mire lumea dat fiind ca ei pareau timizi si nu pareau in stare sa faca acele chestii.
Timiditatea vine uneori dintr-o anxietate sociala ascunsa, alteori din traume psihologice, omul ala face pe ascuns de frica sa nu fie vazut, sa nu fie criticat, desconsiderat, are frica de esec si ca se va rade de el.
Sa inteleg ca asta e legat de ce am vorbit noi in privat si de ce raspuns ti-am dat?
Pentru ca majoritatea extrovertitilor nu sunt in stare sa citeasca o persoana, nu au rabdare sa cunoasca. Doar acapareaza galagia inutila din spatiile publice.
Multi "timizi" sunt de fapt oameni cu picioarele pe pamant, care nu au chef sa impartaseasca ideile lor.
Mulți dintre aceștia sunt perfecționiști, și vor să realizeze anumite lucruri
Asta e colega ta Carina, așa-i? Așa și Adam și Eva, când au aflat că sexul fără aprobare divină e păcat, și-au luat pe ei haine ca să își ascundă goliciunea. Răspuns prin felicitare în curând.
Eu sunt o persoană destul de timidă şi retrasă, dar fac lucruri bune şi pe ascuns şi pe văzute, zic. Lumea întotdeauna va avea ceva de comentat.De mirat se miră deoarece judecă persoanele fără să cunoască tot adevărul despre acea persoană.
Pai ti-ai dat raspunsul oarecum, ca sunt timide, asta le defineste. Prin asta, se asigura ca nu isi expun direct ideile, stau mai retrase si incearca sa nu atraga atentia, din frica sa nu greseasca si sa nu fie judecati probabil. Si eu mai fac asta uneori.
Si le fac le ascuns, intocmai pentru a nu atrage atentia.
Altfel, ce alternativa ar avea, astfel incat sa nu iasa din zona de timiditate? Pai nu ar avea
Așa sunt și eu. Familia crede că sunt un depresiv care nu vorbește niciodată, iar cât le zic (după luni de zile de la eveniment) că mă plimb singur sute de kilometri cu trenul prin orașe și sate se miră foarte tare