Promisiunea, explicaţia este una simplă: pentru că utilizatorii respectivi încă n-au fost raportaţi de nimeni, n-au călcat pe coada cui nu trebuia...
Dacă eşti deranjat de ei, raportează-i, şi în scurt timp vor face şi ei parte din acea listă! Succes!
Dă-ne şi nişte exemple, te rog!
http://www.tpu.ro/utilizatori-suspendati/
Chiar ţi se pare că cei din lista suspendatilor au fost nişte utilizatori model?
N-ai pentru ce, Promisiunea.
Dar totuşi, între "suspendă pe cine nu trebuie" şi "nu-i suspendă pe toţi" este o diferenţă foarte mare.
Pe viitor încearcă, te rog, să te faci mai bine înţeleasă, că să nu mai apăra astfel de confuzii!
Numai bine!
Ok, scuze, m-am exprimat greşit.
Prin „De ce adminii suspendă (aproape) mereu pe cine nu trebuie?" am vrut să spun „De ce adminii îi suspendă numai pe UNII care încalcă regulile site-ului, nu pe toţi"? Iar exemple, @NOname, sunt destule... Unul aş fi chiar eu. Dacă chiar doreşti, te poţi uita peste răspunsurile mele mai vechi. Dar să nu rămâi cu schelele...
Mulţumesc de lămurire, @NOname. Văd că era una simplă, dar ce să-i faci, aşa sunt eu, mai grea de cap.
Nu spui cum si de unde ai tras aceasta concluzie. Ma mai uit la utilizatorii suspendati si n-am vazut vreunul care sa nu fi fost suspendat pe drept. Dimpotriva, sunt destui care ar mai trebui suspendati si nu sunt. Numai bine!