înjurăturile îs iubire, înjurăturile îs viață.
Pai cu orice lucru se intampla asa, pleaca de la perfectiune si se drgradeaza treptat.
Da niste exemple, ce glume amuzante si frumoase fac copiii? Ce intelegi prin copii? Eu zic ca de prin clasa a 5-a, glumele lor seamana cu cele ale adultilor. Nu prea conteaza varsta, ci simtul umorului.
Sper sa nu ajung asa
Poate noi astia o sa schimbam ceva
Pentru ca copii isi pastreaza inocenta.
Dar am auzit de glume ale copiilor de 10 -12 ani nu tocmai potrivite, mai ales pentru cei de varsta lor.
Unii adulti sunt plictisiti de viata, nu mai au simtul umorului si nu stiu sa guste o gluma, desi unele sunt mai greu de trecut cu vederea!
Adultii au mintea "murdara". Aveam vata intr-o ureche si am bagat-o in buzunar de unde mi-a cazut cand am fost la baie si una din fostele colege, mai in varsta cu 10 ani, a venit "tu, la care v-a cazut vata? o vad baietii". Ce tampita. Era o bucata micuta, cat unghia, era curata, eu nu m-as fi gandit la ce s-a gandit ea nici in 1000 de ani.
Ei aveau alte alea alte glume si chestii care te faceau sa razi pe vremuri.
Asta să o crezi tu.
Și minorii fac glume de genul.
Și dacă rin hidoase te referi la înjurături, află că 90% din oameni înjură, indiferent daca sunt minori de peste 13 ani sau adulți.
Înjurăturile sunt haioase, cel puțin pentru mine și pentru încă 90%.
Uite o gluma ca lumea: De ce nu a mai dat vulea tarcoale la cotet? Pentru ca nu mai avea (cred ca ai murit de ras)
Singurul lucru la care m-am gandit este ca adultilor li se par amuzantele glumele specifice lor, iar copiilor glumele facute de ei, idk
Ramo137 întreabă: