| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce adultii fac glume asa urate si hidoase, si copii fac glume asa amuzante si frumoase?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pentru ca injuraturile sant comice intre adulti

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

înjurăturile îs iubire, înjurăturile îs viață. love struck

| Alyra a răspuns:

Copiii sunt mai inocenţi.

| sabin89 a răspuns:

Pai cu orice lucru se intampla asa, pleaca de la perfectiune si se drgradeaza treptat. happy

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Da niste exemple, ce glume amuzante si frumoase fac copiii? Ce intelegi prin copii? Eu zic ca de prin clasa a 5-a, glumele lor seamana cu cele ale adultilor. Nu prea conteaza varsta, ci simtul umorului.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Adultii sunt plictisiti.

Răspuns utilizator avertizat
| DoarBogdan a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Sper sa nu ajung asa big grin

Răspuns utilizator avertizat
| DoarBogdan a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Poate noi astia o sa schimbam ceva happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru ca copii isi pastreaza inocenta.
Dar am auzit de glume ale copiilor de 10 -12 ani nu tocmai potrivite, mai ales pentru cei de varsta lor.
Unii adulti sunt plictisiti de viata, nu mai au simtul umorului si nu stiu sa guste o gluma, desi unele sunt mai greu de trecut cu vederea!

| Mădă0611 a răspuns:

Adultii au mintea "murdara". Aveam vata intr-o ureche si am bagat-o in buzunar de unde mi-a cazut cand am fost la baie si una din fostele colege, mai in varsta cu 10 ani, a venit "tu, la care v-a cazut vata? o vad baietii". Ce tampita. Era o bucata micuta, cat unghia, era curata, eu nu m-as fi gandit la ce s-a gandit ea nici in 1000 de ani.

| Doub a răspuns:

N-ai cunoscut tu adulţii potriviţi.

| zurick a răspuns:

Tu ești adult? big grin

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Ei aveau alte alea alte glume si chestii care te faceau sa razi pe vremuri.

| Deaad a răspuns:

Asta să o crezi tu.
Și minorii fac glume de genul.
Și dacă rin hidoase te referi la înjurături, află că 90% din oameni înjură, indiferent daca sunt minori de peste 13 ani sau adulți.
Înjurăturile sunt haioase, cel puțin pentru mine și pentru încă 90%.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adulții au trecut prin mai multe situații pe care le-ar putea considera amuzante decât copiii.
Iar cât de "urâte și hidoase" sau "amuzante și frumoase" sunt glumele făcute de oricare dintre cele două categorii de vârste ține de percepția fiecăruia.

| MistretulPufos a răspuns:

Uite o gluma ca lumea: De ce nu a mai dat vulea tarcoale la cotet? Pentru ca nu mai avea laughing (cred ca ai murit de ras)

| Euuuucsf a răspuns:

Singurul lucru la care m-am gandit este ca adultilor li se par amuzantele glumele specifice lor, iar copiilor glumele facute de ei, idk