Pentru că doar la ăia au acces.
Și eu pot afirma că toate sunt kurwe, deși problema e la mine/nivelul meu
Doar proastele afirma asta, nu femeile normale si inteligente. O femeie inteligenta stie valoarea barbatului intr-o societate de-a lungul omenirii.
Nu femeile afirmă. Unele femei afirmă.
Pentru că unii bărbați chiar sunt inutili.
Dar oricum, asta n-are nici o relevanță.
Pai si nu majoritatea femeilor sunt inutile? Sa stai acasa nu e munca
Dacă o femeie (nu spun care) ar fi fost inutilă, tu nu ai fi existat.
Sau n-are importanță?
Bineînțeles că mai există și femei și bărbați inutili pe planeta asta.
Dar nu e cazul să generalizezi sau să discriminezi.
Despre asta e vorba.
Nu zice nimeni că bărbații sunt inutili în societate, cel puțin eu nu am văzut nicăieri asta.
Ce zic majoritatea e că se poate trăi fără prezența unui bărbat în viața ta.
De câte ori o femeie spune că vrea să fie singură, că nu vrea să-și întemeieze o familie și așa mai departe, e imediat întrebată: Și cine îți deschide borcanul de murături? Cine îți repară mașina? Cine îți omoară gândacii din casă? Șobolanii?
Pentru toate lucrurile astea există soluții, oameni care pot fi plătiți pentru servicii etc, nu ai nevoie de un partener.
E trist că s-a ajuns ca bărbații să aibă de oferit doar astfel de lucruri într-o relație, dar așa e când refuzi să fii un partener, adică să faci curat după tine și să știi să gătești mai mult de-un ou prăjit. Femeile s-au obișnuit să facă totul singure, să fie hiper-independente pentru că nu li s-a întins nicio mână de ajutor și nu mai au nevoie de bărbați, pentru că foarte mulți sunt piese de mobilier și atât, un copil în plus de hrănit, un stres în plus.
Acum dacă nu ai nimic de oferit într-o relație, mai mult decât ce poate ea să-și ofere singură, e absolut normal să fii inutil pentru ea și să nu meriți bătaia de cap.
Cred că și invers e la fel.
Dacă ești doar un stres, nu are sens să fii într-o relație.
Cât despre ce ai zis cu statul acasă. Ce femei stau acasă? Eu nu cunosc absolut niciuna. De pe ce Planeta Moldova veniți ăștia care aveți impresia că suntem în 1950 și femeile nu muncesc? Mai ales în economia asta
Mai încap multe întrebări la tine în minte?!
Vezi să nu-ți explodeze creierașul de atâtea întrebări care macină. )
Dar hai că și fără ajutorul vostru nu ne-am fi născut niciunii. Nici noi nu am fi mai stat azi pe TPU să dezbatem întrebarea ce te macină acum pe tine.
Probabil afirmă acele lady, din frustrări. Frustrări că nu au ales ce trebuie. Adică au ales bărbățelul care le consideră menajere, nu bărbățelul care le consideră prințese. La fel cum poate fi și invers, unii prinți găsesc broaște râioase (nu la aspect ci la caracter) și exact acei călăi găsesc niște regine ce le transformă în cenușărese. Pe aici am tot discutat pe TPU cu nuanțele, nu ai cum, oricât ai vrea, să bagi totul într-un tipar.
Ca și chestii generale teorii, femeile pot afirma asta, din simplul motiv că înrădăcinat în ADN ul machomanului încă mai stă această genă ce nu a mai murit o dată cu dinozaurii anume că rolul femeii e la cratiță/de menajeră.
La fel, femeia având o putere mai mare de analiză, face totul mai bine în gospodărie, așadar din nemulțumire cum face al ei soțior treabă, crede că ea le face pe toate. Acum să fiu Grinch, dar nu ăla care a furat Crăciunul morocănos, ci unuo funny și cinic, femeia chiar le face pe toate. ))
Glumesc!
Legat de joburi, pe alocuri ai dreptate, sunt unele în care chiar nu am văzut femei, dar sunt destule și în care rolurile deja s-au inversat, adică bărbați în educație și femei în aviație. Se leagă de nuanțele expuse la început.
Dar bărbățeii au și ei rolul lor. Farmecul l-au avut de la început și tot îl au. Pe ăla plin de vrăjeli, nu vreun farmec aparte. )
P.S. La mulți ani de cei 40 de Mucenici! Cu întârziere.
moftuliki întreabă: