| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

De ce americanii sunt atât de rasiști? Sau doar mi se pare?

18 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Se considera superiori

| Sofer a răspuns:

Asa o o fi ei? Dar poate nu toti.

| TheGentleman a răspuns:

Ce te determină să crezi că sunt rasiști?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare tie. la noi mai degraba este.

| Darkmagic a răspuns:

Exista un element de superioritate, de aroganta daca vrei, (recunosc ca si eu il am, chiar daca nu sunt american prin nastere), sentiment care se confunda foarte usor cu rasismul, dar cel mai simplu iti explic asa:
Cand Romania o sa fie cea mai puternica tara din lume, politic, economic, militar, financiar si etc, te asigur ca multi pe planeta se vor intreba ca tine: "Ce dracului sunt asa de rasisti romanii?"
Nu confunda cateva amarate de organizatii white power sau A for A si "politicile" lor de care nici nu se aude in Europa, cu rasismul.
De altfel, voi aveti foarte aproape un astfel de exemplu de superioritate de la Ungaria, si nu am vazut romani care sa se intrebe de ce sunt ungurii asa de mandrii ca sunt unguri, chiar daca nu au nici 1% din puterea unui cetatean american.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ti se pare.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru anonim_4396):

De noi nu mai zic, eu încerc să nu fiu rasista dar nu știu dacă-mi iese

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Pan acum ti o iesit. tine-o tot asa. :p

| OctavianSps a răspuns:

Sunt rasisti pentru ca la ei criminalitatea si furturile sunt aduse in proportie mare de oamenii de culoare, asa ca da au tot dreptul sa fie. Mai mult decat atat studiile spun ca in 20 de ani populatie caucaziana din Statele unite va deveni minoritara.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Darkmagic):

Eu te cunosc mai bine. Esti rasist! happy love struck
Am nervi pe cineva de pe forum. Fa te rog ce ti'am cerut.

| Darkmagic a răspuns (pentru Dorotheea21):

Pfff...
Poate ca l-ai speriat, de asta s-a purtat asa.
Nu merita, dar fie!

| Mosotti a răspuns:

Nu ti se pare, SUA a fost contra la negri caci trebuia sa fie unii calariti si altii calareti, cineva trebuia sa asupreasca ca sa o duca bine. Si erau si ei contra la evrei, nu ii vroia in WW2 ca ii considerau perversi, periculosi (real cam asa si era). SUA mereu au fost imperialisti nenorociti impreuna cu Anglia, prin abuz, forta au avut ce au avut.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Darkmagic):

Noup. Este numai puturos.
Am sa'i iau cei mai inteligenti useri!
America nu a fost formata din cel mai mare amestec de nationalitati, etnii, rase, confesiuni? Cum papucii mei sa fie rasisti?batting eyelashes

| Darkmagic a răspuns (pentru Dorotheea21):

Exa.True. Toti si-au gasit un loc aici, indiferent de culoare, convingeri...da' cica suntem rasisti. big grin
E usor sa judeci SUA sau EUM cum am vazut o alta intrebare mai jos, dintr-un colt de Romanie.
E usor sa ai pareri gresite cand judeci de la mare distanta o cultura, ...cu alta cultura.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Americanii sunt prosti cine are ochi sa vada vede cine nu tace si inghite, cred ca intelegi tu la ce ma refer eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohoooo americanii sunt nimic pe langa francezi

| darrio2007 a răspuns:

Ti se pare.

| oglindasultanului a răspuns:

Sunt mofturosi, si rasfatati.