Pentru că uni îl consideră ceea ce ar vrea ei sa fie, un boss cu banii, femei, popularitate, adică cine nu ar vrea sa fim realiștii
Apreciat pe dracu
Doar prostii si incapabilii sunt aia care mai casca gura la papagalul asta.
La prima intrebare: chiar nu stiu.
La a doua intrebare: who cares ce doreste el?
Un misogin care se pune in gura cu Greta, o fetita. Ala e barbat?
Si tu pui întrebarea asta încă având username-ul ala, nu? Cine il apreciază, ca eu pana acum nu am auzit pe nimeni sa zică ce mare intelectual e Andrew Tate
"De ce Andrew Tate e atât de apreciat și idolatrizat în toată lumea,"
Cu siguranță e apreciat în toată lumea, însă nu de toată lumea, especialmente nu de lumea civilizată.
"și a fost invitat chiar la 40 de întrebări cu Denis Rifai,"
Denis Rifai fiind, după cum știm, portdrapelul intelectualității românești și o adevărată enciclopedie pe două picioare
"credeți ca el dorește ca lumea sa revina la cum era acum 100 de ani"
El nu cred că știe cum era lumea acum o sută de ani.
"și sa refacă barbatii masculini?"
Dacă prin asta înțelegi că vrea să-i stoarcă de bani ca pe ultimii fraieri care vor înghiți fiecare nouă gălușcă pe care o prepară, atunci da.
Nu il idolatrizeaza nimeni. Decat virginii si barbatii care sunt misogini si dau vina pe femei pentru propriul insucces
In majoritatea cazurilor parintii sunt de vina pentru esecul copiilor nu femeile intr-adevar, cum era fata aia aseara de zicea ca tacsu a parasit-o si maica-sa o ocara mereu, ii spunea de fiecare data ca nu e buna de nimic si o compara cu altii, normal ca esuezi in viata.
Cine spune ca e apreciat? Locotenentii sai, el singur? Ca lumea obisnuita nu-l apreciaza.
De prins or sa fie și ei prinși, dar mult prea târziu deja cu banii și averile lor în unele țările poți să-ți faci de cap "legea" nu le face mimica la ăștia sănt de parte la lor la toți nenorociți ăștia, sănt plătiți cu sumeri imense, până când nu o să-le mai meargă cu proxenetimul, să facă pe Interlopii, "jmecheri" traficul de minori și Adolescenții, drogurile, prostile.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: