| OnePiece a întrebat:

De ce anumite genuri muzicale precum heavy metal-ul, manelele si punk-ul sunt atat de neapreciate in Romania? Am spus si manele deoarece acestea nu se dau pe radio, iar pe Facebook si in viata reala foarte multi au o parere negativa despre ele.

5 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Exista canale/posturi de radio speciale. Stii, la TV este Taraf pentru manele iar la radio era o frecventa unde am auzit o manea laughing
Heavy metal am mai auzit pe undele posturi de muzica. Iar Punk-ul nu stiu.
Da... primesc hate dar tot le vezi la populare pe YouTube rolling on the floor Eu nu prea ascult manele pentru ca nu imi plac dar totusi nu sunt genul care sa le urască. Dacă altuia ii plac atunci sa fie sănătos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde nu-s apreciate manelele? Mizeriile astea sunt pe primele locuri în trending pe Youtube, iar majoritatea prostimii asta ascultă.

| Drimmero a răspuns:

Avand in vedere ca s-a inventat internetul de mult timp, ai o platforma precum Youtube-ul unde poti sa asculti orice gen de melodie, eu zic ca nu se oboseste absolut nimeni sa se roage de mila operatorilor radio pentru a le baga genul muzical preferat acolo...

| anamariarot a răspuns:

Nu știu de ce crezi că manelele nu sunt apreciate, când au cele mai multe vizualizări pe YouTube; sunt foarte ascultate.

| VictorFenrir a răspuns:

Si Heavy Metal-ul si Punk-ul sunt apreciate in Romania doar ca sunt apreciate la un nivel mai mic decat alte genuri.