anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce anumite sau mai multe persoane consideră că dacă nu ești realizat d.p.d.v economic, personal, chiar amoros până la vârsta de 30+ de ani, nu ai capacități intelectuale și emoționale și că ești automat un ratat?

Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Suntem un popor de comuniști,știm doar să judecăm sa criticam in loc sa ne ajutam între noi și să fim buni unii cu alții,astea sunt standartele societății lui peste,ne interesează prea mult soarta altor persoane străine în loc să se uite fiecare în oglinda, toți se dau sfinți, creștini, perfecți dar majoritatea au o mentalitate din anii 40, daca atat poate un om sau nu vrea sa evolueze este strict problema lui nu a venit la nimeni sa bata la usa pentru mâncare dar se găsesc toate babele ca Violetta ( ioneasca) să judece și toți moșii, din păcate sunt și teneri așa multi, noi nu cred că o să ne mai revenim nici în 5 secole avem un mindset foarte apus. E clar că acel om are probleme, in general de natură psihică, cine nu are probleme de astea clar are probleme dar nu vad sa fie blamat, suntem de tot râsul in Europa și suntem răi din calea afara.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da tu ce parere ai despre o persoana care la 30+ ani e spre exemplu intretinut de parinti si nu a fost capabil niciodata de relatii sociale? bineinteles facem abstractie de cazuri de boala sau mai stiu eu ce...

| Hammurabi a răspuns:

Ce înseamnă să fi realizat amoros? laughing)))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu știu, probabil ca asa au fost educați de mici copii sa aibă aceasta mentalitate, însă nu trebuie sa gândim asa, în fond pana la urma fiecare ne găsim jumătatea sau împlinirea personala la momentul potrivit si la vârste diferite. Nu toată lumea este la fel si de aceea este bine sa fie o diversitate în aceasta privința, pentru ca acest lucru ne face sa fim unici pana la urma.

| Dandinelle a răspuns:

Si Isus avea 13 prieteni apropiati la 30+ ani hahaah
pentru ca unora le este mai usor sa eticheteze bun/rau, decat sa gandeasca si sa nu judece.