Eu stiu ca pe ciocolata Milka apare o vaca mov, care este o vaca reala, doar ca este colorata in mov (efect din PhotoShop).
Probabil ca este un fel de editie limitata, ceva de sezon. Oricum, stiai ca cei care stateau la oras si nu au vazut niciodata o vaca reala, iar atunci cand au vazut una, au ramas socati ca nu este mov? S-a intamplat pe undeva in strainatate si poate este si aceasta o cauza a adaugarii de vaci reale.
Eu lucrind in comert stiu ca exista campanii si campanii, intotdeauna unde este o societate oricare ar fi ea, mereu cere membrilor sa vina cu idei noi de reclame sa-si poata vinde mai bine produsul.In domeniul reclamelor publicitatii lucreaza foarte multi oameni si exista chiar teorii bine puse la punct cum se poate vinde mai bine o marfa.Sa spun doar doua din cele multe produsele destinate copiilor trebuie sa fie astfel puse incit sa fie la nivelul lor sa-l poata observa, produsele greu vandabile sa fie la vedere la mijloc sa zicem si ceea ce trece foarte bine in locuri mai joase etc etc etc.