anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce apare invidia? Eu niciodată nu am purtat pică cuiva că el poate și eu nu. Chiar m-am bucurat pentru reușita sa. Însă eu dacă reușesc ceva, altora le este ciudă. Mă invidiază, mă privesc cu dispreț și încearcă prin fel și fel de metode să mă determine să renunț. Eu nu renunț la nimic, îmi urmez visul în continuare. Însă de ce apare invidia? Ca vad unii frumos prin acest comportament "invidie"?

În loc să fim uniți și să ne ajutăm între noi, ne mâncăm între noi precum animalele.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CleanHeart a răspuns:

Invidia se naste din inferioritate, tu sa iti vezi in continuare de visul tau indiferent de oamenii care incearca sa te descurajeze.
Din pacate nu toata lumea are abilitatea sa inteleaga un om si trece la cel mai simplu lucru, rautatea.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia sant prostii muritori de foame cu instalatie invidioasa. E usor sa le zici du-te in pl calului mucegaiule si simti ca te satisfaci pe seama prostului

| Celcestietot a răspuns:

Oameni cu spirit satanic in ei.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Unii asa sunt,nu toti se nasc empatici si plini de zen,asta tine si de cultura primita din familia ta.
Unii nu pot mai mult si in loc sa ia aceea persoana care face ceva bun un exemplu,se uita la el cu dispret,nu ai ce pretentii sa ai de la astia.
Bine acum,in unele cazuri persoanele sunt indreptatite sa poarta pica pe alti,spre exemplu, nu cred ca cineva ar putea sa il suporte pe ala care vine mereu cu haine scumpe la scoala are figuri in cap si face misto de altii care n-au posibilitatile lui, genul asta de persoana nu starneste nimic altceva decat antipatie si doar cei ca el il pot suporta.
Sau de oamenii astia de afaceri, patronii care se uita de sus la astia "inferiori"care "n-au rangul lor", astia merita injurati.
Multa sanatate si succes in viata in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invidia apare din cauză că unii nu au altceva mai bun de făcut decât să stea şi să se uite în curtea vecinului, iar mai apoi să compare ce are el cu ce are celălalt în loc să muncească pentru unele lucruri.E mai uşor să stai şi să-ţi plângi de milă că n-ai de-aia şi de-aia decât să te zbaţi ca să le obţii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este ceva natural/omenesc cum e si piesa aia : Capra Vecinului
https://youtu.be/Wy3EjgTC0aw?t=16

Invidia,Ura,Rautatea Vorbesti de pace si arata armele
https://www.youtube.com/watch?v=5Zkrw7MQx5g

| Anonim500x a răspuns:

Ti s-a dat un raspuns bun.
Dar ca fapt divers voiam sa-ti zic ca genialul user filozof despre natura umana Mosotti te acuza de invidie tongue Invidie pe desteptaciunea lui, asa ceva.
Nu orice forma de agresivitate sau rautate are invidia drept cauza. Dar na... tineam sa mentionez ca te acuza unul sau altul de invidie, aici pe site-ul asta.