Pentru ca aia e impresia pe care persoana respectiva o lasa. nimeni nu e el insusi la prima intalnire cu o persoana.
cred
Mie mi se intampla mereu ca atunci cand cunosc o persoana sa imi fac o impresie despre ea [e de treaba, e fitoasa etc...] si de fiecare data impresia e gresita...de fapt e opusul La prima vedere o persoana e cu nasul pe sus, dar dupa ce o cunosc mai bine imi dau seama ca nu e deloc asa...si invers
Si eu par foarte fitoasa la prima vedere
Eu tind sa cred ca nu intotdeuna...
si atunci cand e gresita... nu cred ca e gresita in totalitate...acolo undeva in "respectivul " se ascund si reactiile pe care le-ai intalnit prima data
Pentru ca cei mai multi se grabesc sa judece "ambalajul" fara sa verifice "continutul". Timpul ne demonstreaza intotdeauna cata nevoie avem de el pentru a cunoaste cu adevarat un om.
O parere despre o persoana ti-o faci abia dupa ce incepi sa o cunosti. Nu ai cum sa iti dai cu parerea despre cineva si sa ii aplici o eticheta fara sa stii sau nu daca e adevarata. Oricum, mai mereu aplicam etichete dupa un prim contact vizual cu o persoana. Ti s-a part dragut, rautacios, putin amarat... sua orice alta... iar aceste etichete te fac sau nu sa iti doresti sa il mai revezi. Asa ca aveti grija cum si pe cine etichetati.
Pentru ca nu poti sa cunosti o persoana la prima vedere. O persoana inseamna mai mult decat partea fizica si atitudinea pe care o are cand o cunosti...mult mai mult.Se intampla sa nu cunosti persoanele in ani intregi, asa la prima vedere e normal ca impresia sa fie gresita.
Nu poti sa cunosti o persoana numai dupa cum arata...numai in anumite cazuri...
Pentru ca iti faci prima impresie despre o persoana inainte de a cunoasteo cu adevarat.
Pt ca at cand ne formam prima parere despre o pers nu o cunoastm de loc, si de obicei ne luam dupa "ambalajul" fiecaruia
Cel mia greu este sa lucrezi cu oamnei sa ai un raport cu ei.
Pareriel sau impreia este intodeuna in functie de interes, carcater al acelei persoane
Iar tu, scumpete? Nu trebuie' sa generalizezi. La mine prima impresie despre o persoana nu e cea gresita! Ca sa imi fac o impresie trebuie sa comunic cu persoana respectiva Si...cat despre persoana ta... puncte, puncte
Bye, bye
Iar tu, scumpete? La mine prima impresie despre o persoana nu e cea gresita! Ca sa imi fac o impresie trebuie sa comunic cu persoana respectiva Si...cat despre persoana ta... puncte, puncte
Bye, bye
Pt ca asa suntem noi...ne place sa ne dam cu parerea de la prima vedere ceea ce nu e bine.Ar trebui sa "studiem" putin persoana, apoi sa ne spunem parerea.
Pe ca o vezi pentru prima oara si ti se pare diferita dar cand o cunosti nu e deloc asa
Pentru ca la prima vedere judecam aparentele aspectul fizic si nu personalitatea unei persoane. Daca am acorda mai putina atentie asupra aspectului fizic am descoperi mai repede si mai usor personalitatea.
Pt mine prima impresie a fost cea adevarata, deloc gresita, intodeauna am simtit pers respectiva din prima
Buna.Am si eu un raspuns acela pentru ca mai intai vezi defectele si apoi calitatile acelei persoane
Pentru ca in lumea de azi judecam totul dupa aparante- dar aparentele insala Si nu cred ca intotdeauna este valabila afirmatia ta...de multe ori prima impresie conteaza-ea va ramana pentru totdeauna, si nu poti s-o stergi, oricat de mult s-ar purta de diferit persoana respectiva
Mie nu-mi place sa ma iau dupa prima impresie imi place sa stau sa cunosc persoana si apoi sa-mi fac o impresie... daca ne-am lua cu toti dupa prima impresie ce rost ar mai avea sa socializam stam in casa inchisi si gata
anonim_4396 întreabă: