| dadaina a întrebat:

De ce aproape toate raspunsurile dupa postarea pe TPU primesc calificativul amuzant desi in raspunsurile date nu e chiar nimic de ras?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Din politete; pentru a nu fi calificate drept nefolositoare sau stupide.Nu e si procedeul meu:toate raspunsurile pe care le-am notat drept amuzante chiar erau, iar stupid nu dau niciodata fiindca mi se pare corect sa apreciez efortul cuiva de a raspunde.

6 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Eu votez mult...laughing Uneori dau doar amuzant, inteligent sau amuznat, insa in majoritatea timpului votez raspunsurile bune cu toate aceste calificative.Cand le dai pe toate, inseamna ca raspunsul a fost chiar inteligent.happy

Răspuns utilizator avertizat
| Silvia a răspuns:

Ma nu stiu, dar eu votez doar raspunsurile care intr-adevar mi se par amuzante, sau indiferent de calificativ, doar daca m-a impresionat cu ceva raspunsul.
Fiecare are mai mult sau mai putin simtul umorului. Unii poate vad foarte amuzant un raspuns si altii deloc.Depinde si de inteligentalaughing.
Sa iti dau un exemplu : Eram la scoala acum cateva zile si cineva a zis "E doua crete". Si eu am zis "Sunt, ca "e" mai multe". Nu s-a amuzat nimeni, neintelegand ca eu am folosit greseala lui in alta propozitielaughingoh go on.

| Ana a răspuns:

Poate unora li se pare chiar amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare. Majoritatea raspunsurilor nu sunt votate, indiferent de continutul lor, deoarece mai nou se voteaza dupa user.

| dadaina explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! rombi ma refer si la raspunsurile mele pentru ca multe sunt votate cu amuzant happy