Tocmai pentru că ei știu cât de mult i-a distrus acest viciu. Sau ca să nu fiu dramatic, pot spune măcar că ei știu că acest viciu în mod clar nu aduce niciun beneficiu.
Vorbesc din experienta si majoirtatea au facut aceaasi greseala au zis ca o tigara nu face nimic si pac
Eu sunt fumatoare si tocmai de asta consider ca sunt in masura sa sfătuiesc un alt om cu privire la tigari.Pentru ca stiu ce inseamna, stiu cat costa si ce te costa.
E un viciu de care scapi greu o data ce l-ai început, asa ca mai bine e pentru sanatate si pentru buzunarel sa nu fumezi.
Buna intrebare.
Seamana a ipocrizie, dar de fapt e o falsa scuza pentru a-si motiva placerea si nevoia de a continua sa-si consume viciul.
Eu am un frate care era un fumator, atat de inrait, incat la vremea aceea dadeam mai multe sanse ca Papa Francesco sa se coverteasca la Islam decat ca fatele meu sa renunte la fumat.
Sunt deja 15 ani trecuti de cand nu mai fumeaza. Si a incetat sa fumeze, ca de azi pe maine. La fel si cu alcoolul. Reteta e extem de simpla, se numeste,, VREAU"
Cheers