N-as putea sa-ti spun exact daca o face cu un anumit scop si care ar fi acela, insa un asemenea baiat nu e de incredere.Fie ea si simpla indiscretie, comportarea aceasta dezvaluie o carenta in caracterul sau.Numai bine.
Nici nu stiam ca exista asa ceva :o tehnologia asta ma uimeste. Pai tipul respectiv cred ca e cam obsedat, cel putin asa pare.
Din gelozie, curiozitate, neincredere si lipsa de bun simt...asa ceva nu se face!
Din prostiepentru ca fiecare poate trimite un astfel de program nu este chiar asa greu si cel care primeste sta si se gandeste ce se intampla cu pc lui pentru ca exista multe persoane care sterg fisiere mute documente etc.cred ca se cred mai importanti dar nu isi dau seama ca daca le-ar face cineva asa ceva, probabil ar exploda de furie
Nu poate sa faca asta decat daca iti incarca un troian in calculator!
De ce sa faca asta. ca e un obsedat si un pacalici care nu suporta esecul, sau gandul ca altcineva e cu tine.Acestia ar trebui impuscati )
Daca acel baiat e iubitul tau... poate( sau cu siguranta) e gelos si nu are atata incredere in tine. E suspicios.
anonim_4396 întreabă: