| just_for_my a întrebat:

De ce ar trebui sa ramin in comunitatea TPU daca dureaza asa mult sa se aprobe raspunsurile la unele intrebari?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare, eu n-am stat niciodata dupa raspunsuri, poate nu se incadreaza in regulamentul TPU, citeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai si tu un pic de rabdare si ti se vor aproba mai repede in scurt timp.

Laur
| Laur a răspuns:

Dupa ce treci de "filtru" ti se vor aproba automat, putina rabdare sa ai ca toti am trecut prin perioada asta.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Asa este la inceput pana te acomodezi cu comunitatea TPU trebuie sa ai putintica rabdare si timpul va cel care va rezolva si aceasta problema. Nu poti sa te gandesti sa pleci, acum cand lumea are atata nevoie de tine.

| just_for_my explică:

Pai suntem cumva in una din institutiile guvernamentale si eu nu mi-am dat seama de trebui sa trec prin "filtru"?*(Alllina probabil ai pile sau nu ai intrat zilnic la inceput de nu ai fost nevoita sa stai dupa raspunsuriwinking stau prost la capitolul rabdare ...ma acomodez foarte repede dar nu imi place sa pierd timpul asteptind o minune am altele de facut cu timpul meu decit sa il pierd asteptind )...multumesc pentru raspunsuri sad

| Orannginna a răspuns:

Eu sunt de vreo luna juma' in comunitatea TPU dar n-a durat niciodata mai mult de 3 min. sa mi se aprobe un raspuns. Probabil ca aveau continut jignitor, sau cum a spus si @alllinna pur si simplu nu se incadrau in regulament.winking

| just_for_my explică:

Hai nu zau,@orannginna, ia te rog mergi si vezi raspunsurile pe care le-am dat pina acum si spune-mi si mie te rog ce ti se pare jignitor (ps// si oricum nu mai conteaza asa mult dar multumesc pentru raspunsurile voastre)