| chuckmanson a întrebat:

De ce are România legi așa stricte în privința deținerii de arme? De ce suntem printre singurele țări din lume care își țin poporul complet neînarmat? Și de ce se nu se plânge nimeni de asta?

Răspuns Câştigător
| Lukasssz a răspuns:

Nu stiu, chiar asta ma intrebam si eu ..This country need to burn it down!

75 răspunsuri:
| freshDEportocale a răspuns:

Pentru că suntem idioți dar nu in halul asta. Asta ne mai lipsea. In rest le aveam pe toate. Doamne ce întrebare

| chuckmanson explică (pentru freshDEportocale):

Uimitor freshDEportocale ai perfecta dreptate! Trebuie sa fim idioți ca să ne cerem dreptul la autoapărare! Uite din cauza mentalității de genul nu progresează tara asta!

| freshDEportocale a răspuns (pentru chuckmanson):

rolling on the floor de asta nu progresează tara, că nu suntem niste narcisisti infecți care cred că au dreptul să-și facă dreptate singuri rolling on the floor ești fiert pe America? Țara aia e absolut imbecila și ar trebui sa fie exemplul perfect pentru care nu avem nevoie de așa ceva.

| Mayhem666 a răspuns:

Un roman cu arma nu suna prea bine, suna chiar destul de periculos. Nu cred ca vrei sa ajungem si noi ca americanii, sa ne fie frica sa mergem pe strada, ca in orice moment un nebun se gandeste sa ne impuste.

| DonEduardo a răspuns:

Pe ce lume traiesti, baiatul meu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate tarile civilizate au un regim al armelor foarte strict.

De ce ca.cat ne am plange ca nu avem toti arme ca salbaticii?

| chuckmanson explică (pentru freshDEportocale):

Nu, că nu ne știm drepturile și nu alegem să ne împotrivim tiranilor care ne conduc și tolerăm orice abuz. Armele sunt un drept fundamental inalienabil, la fel de important ca cel la viață, apă, liberă exprimare și vot.
America are multe probleme, dar au și ei dreptate la capitolul armelor. Nu există libertate fără libertatea de a te apăra, iar restricțiile asupra armelor sunt o acțiune tiranică.

| chuckmanson explică (pentru DonEduardo):

Într-o lume în care îmi cunosc drepturile

| chuckmanson explică (pentru Mayhem666):

România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume, indexul la noi e pe la 27 28. Poți spune multe despre țara asta, dar violenți nu suntem.
Armele sunt un drept la fel de important ca cel la vot, apă și liberă exprimare, deoarece trebuie să avem opțiunea de a ne apăra, în special în eventualitatea în care guvernul nostru începe să devină fascist.
Criminalitatea nu va fi oprită dacă interzicem armele pentru că sunt doar o unealtă și oricum cei care vor să le obțină le pot obține ilegal destul de ușor. Criminalitatea trebuie eliminată remediind factorii economici și sociali care duc la încălcarea legii. Nu suport când aud la știri străine despre împușcăturile din școli cum toată lumea vorbește despre arme, dar nimeni nu întreabă ce a motivat un copil de școală generală să își împuște colegii.
Legile armelor în SUA sunt perfecte, violența cu arme e o problemă socială.

rolling on the floor nu știu cine te manipulează așa, dar schimba sursele de informare până nu o iei razna de tot

"România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume"

Așa e, da-le arme să crească rata rolling on the floor
Te aperi in instanță da te dracu de psihopat

| troleibuz a răspuns (pentru chuckmanson):

Daca nu suntem violenți de cine te aperi?

| chuckmanson explică (pentru suntserios):

"De ce ca.cat ne am plange ca nu avem toti arme ca salbaticii?"
Pentru că armele sunt un drept fundamental pe care nimeni nu are trebui să poată să ni-l încalce. Suntem niște proști dacă nu vrem să ne apărăm libertatea.
Restricțiile la arme sunt o mizerie și numai cele mai înapoiate, retardate și tiranice țări au așa ceva. China, Arabia Saudită, Coreea de Nord, Eritreea și Singapore toate au fie legi draconice fie au interzis armele pentru cetățeni. Nu vor ca cetățenii să poate lupta împotriva tiraniei lor. America, Canada, Scandinavia, Belgia, Elveția, Luxembourg, Italia, Franța, Argentina, Panama, Serbia toate au legi extrem de relaxate când vine vorba de arme și sunt țări foarte sigure(America mai puțin da la ei sunt probleme sociale și economice, legile lor la arme așa libere sunt perfecte).

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru chuckmanson):

Lool.
Nu stiam ca esti un troll de 2 lei ca nu mai intram in discutie.

| Pnin a răspuns (pentru chuckmanson):

"România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume, indexul la noi e pe la 27 28. Poți spune multe despre țara asta, dar violenți nu suntem."

Super. Nu avem nevoie de arme atunci. Cine are nevoie, își procură oricum.

| freshDEportocale a răspuns (pentru troleibuz):

De baubaul din dulap rolling on the floor

| DonEduardo a răspuns (pentru chuckmanson):

In ce tara stabila in afara de Statele Unite vezi tu oameni oarecare avand arme legal?

| chuckmanson explică (pentru DonEduardo):

E clar că n-ai fost niciodată în Elveția rolling on the floor

| chuckmanson explică (pentru Lukasssz):

Very *** based dude!

| chuckmanson explică (pentru troleibuz):

Cred că oricine cu iq peste 60 ar înțelege că vorbeam la general și nu ziceam că nu există oameni violenți în țara asta, dar per total rata criminalității nu ar crește dacă s-ar înlătura legile astea draconice. Tot mai există pericolul ca cineva să îți spargă casa și să te atace și în cazul acesta ar trebui să te poți apăra, sau dacă locuiești pe câmp în mijlocul pustietății și nu e nimeni care să te ajute atunci ar trebui să putem să deținem o armă, plus mai sunt o mie de posibile situații deci e bine să poți să fii în stare să ai arme cu care să te aperi și care să nu îți ia cine știe câte luni și să nici nu poți avea mai mult de 1 armă de autoapărare și nici aia letală. Plus oamenii dețin arme pentru mult mai multe motive de la colecționat la tras la țintă. Plus sunt un drept fundamental și nimeni nu ar trebui să dea o justificare pentru deținerea unei arme. Armele sunt doar o unealtă, poți să omori pe cineva și cu un cuțit și cu o mașină și cu cearceafuri și cu pietre și cu ciocane etc dar niciunul din obiectele astea nu sunt ilegale. De fapt nu am auzit niciun fel de argument moral sau legal pentru care armele ar trebui să fie ilegale dar alcoolul nu.

| chuckmanson explică (pentru Pnin):

Oamenii pot deține arme pentru multe motive, plus legile așa cum sunt acum sunt ridicole. Îți ia luni de zile, te costă mult(fără să luăm în considerare prețul armei), nu poți avea mai mult de o armă pentru auto apărare(sau 2 nu îmi aduc aminte), nu poți avea o armă letală dacă nu ești gabor sau agent secret sau diplomat plus o grămadă de chestii ridicole și nenecesare. Dacă mi-ar sta în putere aș da legislația din SUA cu arme la liber să poată avea toată lumea.

| Pnin a răspuns (pentru chuckmanson):

Nu ai spus multe motive. Ai zis de autoaparare. Care nu e necesara că nu avem cine stie ce criminalitate. Sunt curioasa ce alte metode de siguranta stupide și inutile îți mai asiguri doar pentru că există 1 la 1000 șanse să patesti un lucru? Porti casca de biciclist în mașină? Vesta antiglonț când mergi la Profi? Sau doar pe subiectul asta ai găsit prosti sa te manipuleze momentan?
Dreptul la viață o fi fundamental, dar la a avea colecții shiny nu, ai arme de jucărie pe olx cate vrei.

"Dacă mi-ar sta în putere aș da legislația din SUA cu arme la liber să poată avea toată lumea."
Nu mai bine dai o tura pe la Psihiatrie? O sa fie bine.

| relian a răspuns:

RO? poate vrei sa spui tot globul cu exceptia SUA. Toata planeta a trecut prin etapele astea statale,de la comuna primtiva,scalavagism,feudalism si pana azi.
Ca urmare in toate tarile care au avut feudalism,cam asta se intampla.
De pe atunci s-au bagat legi,nimeni nu avea voie sa detina arme,decat nobilimea,bum.
Sa ajuns pana in zilele noastre si legea sa mentinut.Le este frica talharilor ca daca omu ar avea arme si ar fi ceva,nu ar mai baga politia,jandarmeria sa dea cu gaze in lume,sai bulaneasca etc.

Atunci cand populatia este nemultumita,iese in strada,protesteaza,puterea riposteaza, tocmai pentru ca au arme, iar populatia nu.
Pe vremuri erau rascoale, oamenii ieseau cu unelte agricole, cu scule ce aveau pe linga casa.

Deci de aia sunt legile astea, pentru a tine populatia sub control.Singura tara care are liber la arme este SUA pentru ca este o tara aparuta mai nou,pentru ca cei care au format tara aia au mers pe ideea ca toti suntem, oameni si ca nimeni nu e mai presus de lege,ori de alte persoane.
De ce tu politician, care esti ales de mine sa lucri pentru mine, tu sa ai arme, iar eu sa nu am?
Uite de aia pentru ca in toata lumea se merge pe idea ca aia ces la putere, is de fapt ceva boieri, iar restul ar fi slavii lor.Asta este mentalitatea in UE si nu doara.

Pt ce sa tina aia popultia inarmata? Sa iasa aia sa-i dea jos laughing stai domol, stiu eu ce stiu.

Vad multi intreaba de arme, eu citesc, vad dar nici acu nu am luat pistol laughing
Pana si unia ce nu erau cuiosi siau tras pistoale pusti, am ramas de caruta laughing
Cred ca anul asta trebuie sa iau si eu o scula laughing da sa vad de care.Sa dat lege anul trecut in sempt poti arma la brau fara permis laughing lea traso rau de tot se pare texani bosorogului de biden laughing

Daca tot spui de arma, tu ce parere ai, pistol sau pusca?

| relian a răspuns (pentru Mayhem666):

Oare cu ce gandesti? Cu capu sigur nu laughing Deci dupa tine daca ai avea arma,te impusca unu pe strada,interesanta gandire.

Tocmai ca logica,asta daca ai avea logica, ar fi ca daca oamenii ar avea arme, atunci nu prea ai mai avea curaju sa sari la bataie, sa scotri cutitu la altul, ori sa scoti pistolul. de ce? Pt ca stii ca si alantu are arma, asa ca stai linistit laughing
Logica ta e buna pentru feudali laughing
In america nu-i este nimanui frica sa mearga pe strada.Eu locuiesc in america, mai exact in Texas laughing aici deja e lege data in sempt oricine poate purta arma la brau, in buzunar, unde vrea, deci fara permis.
Nu am vazut pe nimeni sai fie teama sa mearga pe strada.Arma cumperi,exact cum te duci in RO si cumperi paine laughing la fel si examenul de permis,nu se face programare nu se umbla cu dosare.

Deci nu mai te lasa indoctrinat de feuudalii aia,de sclavagistii aia,gandeste liber,fii liber.
Bine nu este legal sa cumperi,ori sa porti arma daca ai probleme cu legea.
Normal ca nu vreti,dar nici no sa ajungeti macar vreodata pe urmele americanilor laughing nici in mii de ani.

Legile aici stii cine le-a facut? Aia bogatii,dar care erau oamenii,care considerau ca omu este om indiferent ce are sau cat are.

De ce sa aiba un politician pus de tine,care lucreaza pentru tine,ori asa ar trebui,deci de ce ala sa aiba arme,sa fie pazit de oameni inarmati si tu sa nu detii arma?
Cu ce il deranjeaza pe acel politician? Adica el are voie,eu nu am laughing da ce eu ces,ala e om si eu sunt pisica,ori animal?

Nebunii nu au voie sa aiba arme.Ce vezi tu ca impusca unia,da aia is dusi cu sorcova,dar nu au arme legal,deci aia cumpara arme ilegal, si in RO poti cumpara arma ilegal si in orice tara, asa ca daca esti nebun si ai bani nu-i problema sa cumperi arme.

In RO nu-i vorba ca is oamenii mai linistiti, nici pomeneal, este pentru ca is saraci, nu au ce sa isi cumpere nici cutite laughing

| relian a răspuns (pentru freshDEportocale):

Dar pe tine cine te informeza?laughing Daca mai folosesti mult sursele alea ajungi sigur oaie,asta daca deja esti si inca nu stii laughing
Ce sursa de informare sa schimbe? Uite eu sunt aici,ai ceva sa intrebi, intreaba.
Locuiesc in state, mai exact in Texas, deci de ce spui ca omu este prost informat?
Ce opreste un roman dus cu pluta sa omoare o alta persoana? Ca nu are pistol? Pai il omoara cu un cutit, cu furculita laughing despre ce vorbim aici?
Ro are criminalitatea scazuta pentru ca is saraci, ce dracu sa mai faci cand esti sarac lipit laughing

| relian a răspuns (pentru Pnin):

Motive s-a ai arma? Spune tu un motiv pentru care un om are o masina? Sau aia care fac colectie de masini,pentru ce face asta?
Nu trebuie sa ai motiv sa ai arma.Pur si simplu vreau sa am arma,uitye asa o tiu de decor,ai ceva impotriva?
La psihiatrie ar trebuie tu sa dai o tura,nu sfatui pe altul care mai si gandeste.
Nu te duci cu veste antiglont nicaeri,ca nu ai de ce. Daca esti o persoana normal,iti vezi de treaba ta,nu da nimeni peste tine,esti de acord cu asta?
E bun, deci daca cineva are arma nu vad de ce ar da ala peste tine, sa ce? Ala nu va da peste tine ca va sti ca si tu ai arma, deci o sa stea linistit.
Care is dusi cu pluta nu au voie sa detina arma, nici in America si nicaeri altundeva.
Faptul ca unia au, aia si in RO ai putea sa ai.De ce nu au nebunii din RO arme ilegal? Pt ca is sarci,mnu au bani pentru asa ceva,apoi ar fi prinsi,ori impuscati,ori bagati la zdup.

Atat timp cat eu sunt om,ala politicianu este si el om,atunci avem aceleasi drepturi.
Daca ala este pazit de oamenii inarmati, eu de ce sa nu am dreptu sa am arma?
Ala ar trebuie sa lucreze pentru tine, pentru mine, de ce ii este frica si este pazit de oameni inarmati?
Deci asta este motivul, pentru ca pot si am dreptul sa am orice fabrica mintea omului, de aia.
Ala este dreptul meu.Intro turma de animale,caprioare,ori alte animale,ai vazut tu ca unele stau pazite si pasca iarba mai mare,iar restul stau la coada?
Toate pasc iarba in exact acelasi loc,pentru ca toate suunt aceiasi specie,au aceleasai drepturi de aia.
Tu ai cap, asa cred laughing ala cine ti la pus acolo, la pus sa il si folosesti laughing deci macar incearca sa mai si folosesti ce aia colo, asta daca ai ceva.
Daca esti oaie, atunci e ok, mergi cu turma mai departe happy

| Pnin a răspuns (pentru relian):

Mașina e o necesitate. O folosești zilnic. Mai departe nu citesc că îmi pierd timpul.

| Pnin a răspuns (pentru relian):

Și eu am rude în America și au program la școală, ore speciale in fiecare semestru, in care sunt instruiți ce sa facă în cazul unui atac armat happy daca ești atât de imbecil încât crezi că niște copii merita sa treacă prin asta pentru mofturile unor bolnavi ca tine, tu nu ești om.

| Mayhem666 a răspuns (pentru chuckmanson):

Asta e prima data cand aud pe cineva ca spune ca legile armelor din SUA sunt perfecte laughing

| relian a răspuns (pentru Pnin):

Cine ti-a spus povestile astea? Instruit laughing imbecil e mata si tactu,ce putea iesi din doi tantalai,decat un prostanac laughing
Ei cum ti se pare? Sa discuti frumos, fara sa jignesti esti capabil? Uite ca ma coborai la nivelul tau de broasca, altfel nu cred ca poti pricepe.
Rudele tale cate clase au? Nu veniti cu romanii din america, majoritatea, atentie majoritatea is vai de mama lor, sau erau cel putin in RO.Nu erau capabili in RO de absolut nimic,nici scoala,nici joburi,asa is mai toti romanii din america.
Te pomeni ca era crema rudele tale in RO si au venit aici sai destepte pe astia laughing
Invata sa vorbesti,apoi vina sa discutam.Fa idiot pe maiciata ce te-a facut,ca na stiut s-a te invete sa vorbesti frumos.
Dar cum am spus ce iese din pisica soareci maninca,doara no iesi un porumbel laughing
Masina o conduci ca ai nevoie, Despre un tablou, de ce sa cumpepri tablori? Sa nu spui ca folosesti tablori zilnic, te uiti la ele siti tine de foame laughing Hai mergi si canta la alta masa, revino cand o sa vorbesti frumos, asta daca stii cei aia.