| razadeluna a întrebat:

De ce atatia oameni se sinucid acum, ca tot aud la televizor stiri din astea?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Au probleme cu capul persoanele respective. Poate ca sunt cruda, dar eu pe sinucigasii i-as ingropa intr-o groapa comunala. Oamenii aia nu merita nimic, nici macar sa iti amintesti ca au existat.Tot ce am detestat la mine, urasc la altii:lasitatea.Doar ca ei deja sunt la alt nivel.De ce sa vrei sa mori cand oricum vei muri? Infrunta-ti viata:atat timp cat ai doua mani, doua picioare si un cap si iti mai bate inima in piept esti in stare sa o iei de la inceput din nou si din nou
Sinucigasii nu sunt persoane sensibile sunt persoane carora le lipseste capacitatea de a descura singuri in viata
"M-am sinucis din iubire. Iarta-ma"
Emotionant? Sau crezi ca impresioneaza pe cineva drama ta?
Nu esti decat unul dintre cei multi si fara nume

| Libelle a răspuns:

Uite cineva cunoscut(din familie)mi-a zis odata``diana.eu nu mai pot, imivine sa ma omor.nu stiu cum o sa ies din rahatu in care sunt. si nu am sprijin din partea cui trebuie si simt ca nu mai rezist la atat stres, la serviciu, la datorii, deci nu mai pot``-ei bine, asta a fost un moment in care m-am speriat rau de tot.
iti dai seama cum e sa o auzi pe maicata ca zice asta, sau pe taicato cand vine seara peste tine si iti zice ca el se omoara, ca la el nu tine nimeni si ca el traieste degeaba.
ei bine estea sunt momente in care cum am mai zis cedezi psihic. mintea practic nu iti mai judeca.
decizi ca decat sa traiesti un calvar mai bine nu mai traiesti, dar lucruile nu sunt atat de simple.
e prin Biblie scrisa o pilda
ca cica Dumnezeu le-a dat la 3 oameni parca 3 cruci grele, de plumb, sa le duca
unul din ei a inceput sa se planga si sa Il indreme pe Dumnzeu daca poate sa ii mai taie din cruce.si Dumnezeu i-a tot taiat, pe cand ceilalti isi duceau povara in spate.
si au ajuns la o prapastie toti 3 si cei 2 au pus crucile peste ea si autrecut pe ele
pe cand celalalt nu a mai avut cum sa treaca.
foarte frumoasa istorioara.asa e si-n viata.
trebuie sa treci peste toate, pentru ca Dumnezeu ti e da cu un scop.
e greu, dar nu imposibil.asta ar trebui sa inteleaga oamenii, dar sunt momentele alea de slabiciune
in care nu mai gandesti si asa se intampla, mai ales ca lumea a inceput sa isi piarda si credinta in Dumnezeu.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Pentru ca nu au puterea sa mearga mai departe sad Sunt "inconjurati" de probleme si nu le mai pot face fata. Ei cred ca singura solutie ca sa scape este aceea de a-si pune capat zilelelor sad

Trist, dar adevarat :-

| DenisaMetal a răspuns:

Sunt motive intemeiate... dar fiecare om care face acest lucru pot avea multe probleme si decid sa fac acest lucru

| Kiyy a răspuns:

Le este prea frica de ce se poate intampla in viitor cu viata lor si decid ca este mai usor sa se sinucida { ceea ce nu este adevarat :o }

| Emmeii a răspuns:

De inteligenti ce is. laughing

Întrebări similare