| Snejok a întrebat:

De ce atit de ciudata e viata? De ce unii au succes si altii nu? De ce cei timizi si buni sunt tristi si nefericiti, pe cind cei rai si neducati par fericiti si impliniti?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Viata e ciudata pentru cei care nu o inteleg si sunt oarecum "depresivi" datorita stilului de viata ce a modului de percepere.
Unii au succes pentru ca au scoala vietii si stiu sa se descurce,au toate usile deschise,sau aproape...
Cei buni au creierul spalat de societate,de parinti sau de bunci si sunt setati ca niste roboti de mici sa invete,sa respecte etc.
Unii dintre ei stau si inavata aiurea si pierd timpu si apoi se trezesc ca li se cere experienta si nu au,cel putin pe plan profesional.
In rest daca nu au fost umblati,scoliti, evident ca nu stiu sa se descurce.
Bunatatea, timiditatea sunt catalaogate ca fiind slabiciuni iar unii si altii profita de asta.
Cei rai sunt in lumea lor, de asta sunt fericiti, sau par.
Aparentele inseala uneori.

| jhonny999 a răspuns:

Cei rai si needucati sunt rupti de realitate traiesc in sfera care au creat-o nepasandule de ce se intampla in jurul lor. Oameni cei buni spera sa schimbe lumea simt durerea celor din jurul lor.
Adevarul ca am ajuns o societate sensibilizata doar de latura materiala.

| RAY a răspuns:

Spune direct ce probleme ai?

| T0T a răspuns:

Pentru că viața e dură și trebuie să te zbați prin diverse moduri ca să reușești, trebuie să știi să o trăiești și să fii făcut pentru a o înfrunta. Mie nu mi se pare ciudată viața, la cum sunt oamenii asta e ceva extrem de normal.

| Gunoi a răspuns:

Fiecare își trăiește viața precum vrea, nu suntem îngrădițiți de nimeni atunci când alegem calea pe care vom merge
Acum să îți răspund și la întrebările care le-ai adresat viața nu e ciudată, viața e cum ți-o faci și ce viziune ai asupra trăiri.
Uni au succes fie prin faptul că se dedică și muncesc cinstit și mult, noroc sau prin înșelătorie "Am uitat să spun și partea / În care banii vin cu moartea".
Oameni timizi și buni sunt triști datorită greșelilor pe care le fac ori dorințelor ori de lume în general sunt multe alternative de spus, "căci cel cu care împarți pâinea ta chiar acela îți poate dori răul"
Oameni răi și needucați, să nu confundăm cu oameni care sunt drepți păi aceștia "își iau parte în viață" țintind tot mai sus și făcând tot posibilul pentru a obține cele ce-și doresc
"Aceștia sunt bogați și nu au necazuri cât trăiesc și tari sunt când lovesc ei" da ai putea spune că o duc bine dar într-un final e "după faptă și răsplată"