| Genevaaa a întrebat:

De ce atrag doar persoane mai mici ca mine?...

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca arati copilaroasa sau esti imatura.

| Genevaaa explică (pentru Violleta2022):

Uneori ma simt proasta. parca mai mult nu pot. Vreau sa ma simt si eu ca intre oameni maturi. Da arăt copilăros, mi se zice des

| Violleta2022 a răspuns (pentru Genevaaa):

Este gandire eronata!
Eram ultimul an la facultate cand am nascut baiatul si ma intrebau asistentele prin maternitate daca am implinit 16-17 ani.
Am aratat toata viata mea mult mai tanara decat varsta reala, fiind mai subire si zvelta de la mama natura si crede-ma ca am apreciat intotdeauna cand cineva mi-a facut un compliment ca arat mult mai tanara decat varsta reala.
Vei intelege asta mai tarziu, cand te vei maturiza, ca trebuie sa te bucuri de asemenea complimente si sa aprecizi fara sa te superi.

| Mosotti a răspuns:

E bine ca esti mai copilaroasa, inseamna ca esti mai tanara si la suflet, si asta e f bine, si e iar f bine ca arati mai a copil, iti pastrezi tineretea.
Si daca atragi persoane mai mici ca tine ce? Conteaza sa iti placa, sa se poarte frumos si sa fie bine.

Si daca nu iti place ca esti asa, oricum asa ramai, deci trebuie sa te obisnuiesti asa, nu ai ce face.
Nu ai cum sa poti mai mult daca asa esti tu, nu poti si gata, nu conteaza, nu are legatura cu prostia.
Mergem inainte cu ce avem, asta e.

Lasa ca si maturitatea aia nu e asa o afacere, aia maturi isi pierd bucuria aia a copilariei, nu se mai bucura asa tare de n chestii, nu e asa de dorit.
Dar daca vrei tu, e ok, insa nu merge si nu va merge.
Poate in timp se va rezolva asta.

| ionur a răspuns:

Si eu la fel laughing)))