Pentru ca barbatul acela nu e cel potrivit pentru tine...nu e jumatatea ta, iar astfel tu realizezi mai repede aceasta
Fals, nu toti gandesc asa! cel mai probabil e din cauza testosteronului. propun sa-l dam in judecata.
De ce, atunci cand cunosti o femeie, ea se gandeste automat cum sa te stoarca de bani?
Pentru ca se stie cu care cap gandesc barbatii.
Pentru Flav: pentru ca nici mintea femeilor nu functioneaza in prea multe directii.
Pe masura intrebarii tale usulika, ti-am adus intrebarea complementara. Exista barbati care nu se gandesc la sex imediat cum cunosc o femeie, asadar cum exista si femei care nu se gandesc numai la bani si la a le intretine barbatul.
Intotdeauna voi fi la post sa-mi apar sexul.
Nu intotdeauna dar eu cred ca unii sunt exagerati si... poate ca este intiparit in mintea lor lucrul acesta
Adica tu il cunosti si el se gandeste cum sa se culce cu alta? Asa reiese din ce ai scris.
Asa este! Eu intotdeauna ma gandesc cum sa fac sa ma culc cu o femeie pe care abia am cunoscut-o. Asta inseamna ca eu ca barbat vreau o relatie de durata cu respectiva si de aceea ma intereseaza sa vad daca nu cumva sforaie, daca nu-mi fura plapuma si ma lasa sa inghet de frig, poate e somnambula, etc. Abia dupa aia pot sa ma gandesc si la cum as face sex cu ea.
Acelasi lucru ma gandesc si eu... poate ca nu or fi toti asa, dar majoritatea sunt... asa e firea lor, cred!
Daca acel barbat ii place de acea femeie si e liber de ce nu............ar fi cam ceva anormal sa nu ii placa si de ce nu si vreun contact sexual ca doar vrea sa simta si el placere!
Asta e prima nevoie pe care o are un barbat de la o femeie (sexul). Daca femeia mai are si alte calitati(macar in ochii barbatului) si el priveste sexul normal (deci nu e un frustrat) atunci chiar e probabil sa se inteleaga cei 2
AmeliaD întreabă:
anonim_4396 întreabă:
iness_2185 întreabă: