| SuckDreamLoveH a întrebat:

De ce atunci cand vine vorba de infidelitate in majoritatea cazurilor se testeaza barbatii?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca cedeaza mai usor logic, dar vb de 2 lucruri total diferite
dorinta sexuala mereu activa
sentimentele iubirea fata de cineva
ambele nu le putem controla rational
si femeile inseala doar ca stiu sa se prefaca mai bine

| KamaSutra a răspuns:

Pentru ca de obicei ei insala mai multwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Sociopat a răspuns:

Pentru ca femeile sunt alea mai frustrate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ei, in majoritatea cazurilor, înșeală. Daca e vorba de o relatie, desigur.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca sunt neglijati, cred si eu laughing

Unii poate, dar foarte rar. Majoritatea vor ceva diferit, sau...nu stiu cum sa explic.

"Unii" pe dracu. cate cupluri casatorite nu fac sex, si daca fac, de 2 ori la luna e ceva.

Normal ca tu vezi situatia altfel, doar esti băiat. Normal ca unii. Mai toti isi doresc mai mult, si se satura de partenera.

Am citit un studiu facut pe 10000 de barbati cu varste intre 30 si 45 de ani, toti casatoriti. 70% din ei inselau pentru ca nu aveau parte acasa, dar ramaneau cu sotia pentru ca o iubeau, restul inselau de placere. pana la urma e vorba de neglijare. daca mai au si sotii de alea incuiate care se cred prea doamne pentru un csotum sexy si o ard doar in pozitia misionarului, e clar ce viata sexuala de vis au

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e neaparat vina lor laughing daca 2 luni ea nu vrea si da dq in seara aia sa vrea si el dor ce a venit de la una si numai vrea sexm e clar ca il prinde laughing

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Pentru ca barbatii cedeaza mai usor ispitei.

Întrebări similare