Buna
Aceste activitati ne stimuleaza gandirea iar n ziua de azi chiar avem nevoie de ele tot mai mult suparare tot ma multe probleme, grji si lacrimi. De exemplu cand sunt suparata ascult muzica asta imi limpezeste mintea si ma ajuta sa ma gandesc ce e mai bine sa fac. Corpul nostru are nevoie efectv de aceste componente chiar daca subconstientul nu intelege de ce sper ca a inteles
Mult succes
Sincer nu prea sunt sigur ca iti iese vreo pictura sau vreo sculptura opera de arta daca e facuta la suparare.
Eu prefer sa ma culc, stiu ca daca circul, sigur imi vars nervi pe cine nu merita, in vis pot supara pe oricine
Sincer si eu m-am intrebat asta...si parca in momentele alea am mai mare inspiratie...de obicei mi'e lene sa desenez acasa(rusine sa'mi fie!) dar cand sunt suparata repede imi pun muzica, imi scot creionul si foia si ma apuc de desenat...cred ca fac asta ca sa'mi distraga atentia si sa nu ma mai gandesc ca s-a intamplat ceva rau...bine s-a mai intamplat cateodata sa mai fac si niste "opere de arta" in 5 min cand de nervi am mazgalit toata foaia )
Cam toti facem la fel. Presupun ca este aceste gesturi ne ajuta sa ne cufundam in asa zisa lume proprie si asta din dorinta de a fi singuri. E bine de stiut ca a sta inchis in tine poate provova niste rani sufletesti imense, te poate schimba si nu in bine, si altele.
Recunosc ca si eu fac la fel. Imi place mult sa satu singura si sa " vb cu mine ". Acum fiecare cu ale sale.
Eu cand sunt trista ascult melodii cu versuri frumoase(hiq, voltaj etc) si ma simt mult mai bine.imi dau parca pofta viata versurile unor melodii si ma fac sa ma ridic atunci cand cad
succes
Motivul este ca fiecare are propria modalitate de relaxare, de a te calma, poate fi versurile unei melodii, poate fi o plimbare, somn.important este sa treaca starea.
Eu unul cand sunt suparat ma duc la tenis sau ascult muzica la maxim ca sa imi scot tot ce am in cap...cam ciudat dar asa ma simt mai bine
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... întreabă:
floricicadecolt întreabă: