Nu toate sunt rele, unele sunt si mereu au fost unele mai diferite decat alte fete, unele mostenesc genetic o personlitate masculina sau devin asa din cauza unor probleme in familie, personale, emotionale, feminismul etc
Din acelasi motiv pentru care baietii au ajuns sa se feminizeze,, e vreo rocada ceva?
Răspunsul nu ar fi că își permit cum a zis altcineva ci că le permit băieții care au ajuns niște fetițe. Eu unul nu aș tolera pe una ce comentează dar mulți sunt niște dobitoci care din 3 vorbe sunt cu limba afară după ele. La cât de mult sunt pupate în c.ur îți dai seama că e și normal.
Pana acum comunismul abia si-a facut incalzirea. Urmeaza opera propriuzisa.
http://www.activenews.ro/......ros-141092
? La ce fete te referi? Acelea de generala si liceu, sau cele care au 20+ de ani?
Ți-am spus în majoritatea cazurilor, eu una nu-mi pierd timpul să vă comentez vouă.
Fetele scuipa in vremea asta mai ceva ca un fumator inrait. Trei cuvinte+flegma= bad girl
Pai cand isi iau la m... de la cativa tigani care se dau smecheri si stau toata ziua cu p... in bot, e logic ca li se duce feminitatea, este un lucru cert, eu nu am vazut o fata care sa fie cu picioarele pe pamant sa se comporte asa.
De cand băieții poartă pantaloni stranși pe fund, cercei și tricouri decoltate.
zuppyby întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: