| GoldenZenith a întrebat:

De ce au inceput unele persoane sa confunde site-ul asta cu unul de matrimoniale?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Și pe mine mă enervează anunțurile de aici. E mai penibil decât dacă ai posta pe un site de matrimoniale. Stai, o fi penibil? Adică cine postează acolo? Toți ratații care nu își pot găsi persoane fără anunțuri, însă totuși eu prefer ratații care nu strigă în gura mare că sunt ratați prin astfel de posturi. Ăia sunt de apreciat.

14 răspunsuri:
| William a răspuns:

Nu e ceva nou.

| Drimmero a răspuns:

Puberi distrusi!

| relian a răspuns:

Pt ca sitele asta are si astfel de categorii, aici esti la categoria conversatii, dar sitele asta are si sex si relatii si etc, deci cand spui sex tu te gandesti la ce anume? Sa nu spui ca te gandesti ca e categoria aia facuta doara sa pui intrebari daca ai probeleme numa.Deci categoria sex poti intreba orice, atat timp cat nu specifica ce anume.Asa si Facebook este un site de socializare, dar asta nu inseamna ca nu poti flirta cu cineva, sau nu-ti poti da intalnire cu cineva si asa mai departe.Pe net oriunde ai fi poti discuta orice, chestia aia cu matrimoniale s-a dus deja alea erau in ziar, siteuri de g enu ala nu mai sunt, si-au schimbat si ei acum numele, au mai bagat una alta asta daca vor sa supravietuiasca.La relatii tu ce crezi ca discuti numai probleme din relatii sau cum? Poate ca pentru mine relatii inseamna ca pot gasi pe cinea cu care sa vorbesc, nu spune clar relatii probleme in relatii sau probleme in pat laughing. Iara siteurile de dating nu mai sunt numai pentru asa ceva, sunt si discutii, daca mergi o sa vezi ca au categorii ca si pe aici, conversatii, intilniri bla bla.

| anonim_4396 a răspuns (pentru relian):

Sitele de carne, de strecurat cafeaua, ceaiul? Site-urile, site-ul, vai de noi si de a noastra tehnologie, cu asa zisul IT, care nu esti.

| OldSoul a răspuns:

Deoarece altii il considera retea de socializare, si prin urmare, de ce nu?

| PersonajFictiv a răspuns:

Lasa-mi numarul tau, ofer detalii despre conceperea universului, atingerea extazului si despre orgas, m multiplu si da, raspund si la intrebari simple ca asta.

| GoldenZenith explică (pentru PersonajFictiv):

Te caut eu. Esti dotat intelectual. Bun, bun laughing

| PersonajFictiv a răspuns:

Dupa 5 minute ce ai pus intrebarea, uite ce am gasit :

https://www.tpu.ro/......tept-fete/

WTF.

| Staind a răspuns:

Hei, skz de mass, ai prieten?

| GoldenZenith explică (pentru Staind):

Nuh`! love struck love struck de ke?
( am ras cu pofta laughing) )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pura curiozitate
Nu încurajez găsirea perechii pe internet dar nici nu mă pun Gigi contra. Fiecare e liber să acționeze cum dorește, să facă ce crede că e mai bine pentru el.
Pe net scutești timp și bani. Ca să mergi în cluburi, baruri, locuri unde poți întâlni pe cineva ai nevoie de un capital sănătos dacă chiar ești serios pe treabă. Dar pe TPU ai nevoie de doar câteva minute să-ți bibilești profilul și să te apuci de căutat.

| Harley18 a răspuns:

De plictiseala si de prostie.

| NeaMih4i a răspuns:

Pentru ca uni omaenii consider si Facebook-ul un site de matromoniale( ma refer la cei care au varste cuprinse intr 35 - 60)

| anonim_4396 a răspuns (pentru NeaMih4i):

Pentru foarte multi oameni se considera a fi asta, hai sa intru pe Facebook, poate ma combin cu aia/ala, asa a devenit Facebook-ul, d-aia sunt toate specimenele posibile si imposibile pe el, creste rank-ul, vin banii, creste leafa lui Mark si asta este.(Leafa-averea)