anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce au persoanele religioase o problema asa mare cu sexul?

Eu nu am inteles nici acum. Ce vreau sa spun. Din cand in cand mai e o intrebare de la un baiat / o fata care spune : "nu am mai facut sex de "n" timp cu iubitul meu / iubita mea si chiar as vrea " sau ceva de genul, si nu se poate sa nu fie o persoana care sa spuna " vai doamne dar tu nu ai chestii mai importante de facut? " adica vezi domne el / ea e cu capul pentru simplul fapt ca vrea sex. Nu ma intelegeti gresit, inteleg daca se raspunde asa la un copil, dar cand acea persoana are peste 20 de ani, ce naiba poate fi in neregula cu asta? E asa mare nenorocire pentru religiosi ca o fata sau un baiat sa vrea sex de la propiul partener? Inteleg daca au probleme ca fac sex inainte de casatorie, pana nu le da voie popa nu fac sex dar ei nu spun " esti o panarama ca vrei sa faci sex inainte de casatorie " ei considera acea persoana panarama doar pentru simplul fapt ca vrea sex.

ps. spun de religiosi pentru ca atunci cand intru pe contul acelor persoane, dupa cateva raspunsuri citite iti dai seama imediat ca sunt religiosi.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Iti sugerez sa-ti iei ochelari straight face... Fiindca tu nu ai observat ca am raspuns la partea cu rea laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

rolling on the floor eu nu am problma asta ca Mad mai sus, am vrei 2 milioane necititie laughing 10 in plus nu e nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu nu. nu mi-ai spus daca DOub e la fel de rea ca tine sau nu

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Tot ce ofera placere e pacat mare, trebuie sa stai pe lespede si sa te rogi, nu sa dai la buci.

| DonaldTrump a răspuns:

Ca sa le poata da popa" permis de sex" si sa ii incurajeze sa faca sex neprotejat ca sa aiba BOR mai multi sustinatori.