| anonim24 a întrebat:

De ce au pus pe acest site campanie prezidentiala cu Mircea Geoana? Credeti ca e drept atunci cand pe acest site sunt mii de utilizatori care au opinii diferite?

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

De ce? Crezi ca echipa care a construit site-ul n-are cheltuieli, nu trebuie si ei sa-si acopere cele necesare de zi cu zi? Asa le mai iese un ban, din traficul de pe site, din publicitate, acum din campanie! Eu ii inteleg, dar asta nu inseamna ca nu ma deranjeaza sa-i vad figura politicianului si aici, avand in vedere ca nu suport politicienii. Aici ma retrageam inainte, era un sanctuar, insa acum ma lovesc si aici de reclame, campanii electorale, si alte interese financiare. A devenit un site comercial, nu mai este unul de ajutorare a celorlalti, asa ca ma adaptez si eu, ce sa-i fac?hee hee

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dupa cum se stie "reclama e sufletul comertului "!
Nu trebuie sa supere pe nimeni, fiecare are propriile lui pareri in legatura cu candidatii, fiecare voteaza pe cine vrea, dar nu mi se pare corect ca cei care au anumite preferinte sa primeasca " stupid " de cei din tabara adversa.

| Leea1234 a răspuns:

Nu stiu sa-ti spun "de ce"... dar sincer pe mine nu ma influenteaza cu nimic... poate sa-i faca propaganda...si lui...papa pius...pentru mine = 0
stiu... urat din partea mea... dar nu ma intereseza nimic...ma intereseaza persoana mea...si atat...

| Irina a răspuns:

Pentru ca primesc banuti pentru reclamawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu l-a lasat raluca sa-si faca cont pe TPUlaughingrolling on the floor si a fost nevoit sa scoata bani din buzunar pentru. campanierolling on the floor