Pentru ca nici un barbat nu aprecieaza o fata pentru capacitatea ei intelectuala sau emotionala si doar pentru imaginea ei, noi sexul masculin prin ce punem valoare le determinam pe ele sa puna accent pe altceva, sa fim seriosi tu ai aprecia o fata care face ecuatie dar e urata sau una frumoasa cu 4 clase, la fel si ele pun accent pe fizic doar ca ele vor singuranta din partea ta, deci nu fii misogin ca noi suntem de vina, ca si aia care critica only dar au abonament la ele, din frustrarea refuzului le jignesc
Cum adică nici un bărbat nu apreciază o femeie pentru capacitatea ei intelectuală sau emoțională?
Uite că pe mine nu m-a interesat niciodată și nici nu m-ar interesa imaginea. Adică o tipă care doar arată foarte bine.
Prefer o tipă inteligentă și simpatică. (in ordinea asta).
Ai ceva împotrivă dacă asta declanșează "atracția mea fizică"
Piața generează asta. Adică oferta (care e indestulătoare). Caută in altă parte
Inseamna ca esti fraier ca le dai atentie. Lasa-le in mirajul lor de popularitate, nu intra in dialog cu ele. Sunt inconjurate de prosti.
Păi se comporta așa deoarece sunt arogante și needucate.Sa fii frumos nu înseamnă neapărat să fii și deștept.
Frumusețea e principalul lor atuu principal și se cred atotputernice, adică au dreptate în tot ceea ce fac și spun și nu dau doi bani pe o opinie diferita
Dar frumusețea e trecătoarea și sunt curios ce o sa mai scoată după ce trece frumusețea.
Păi îți dai seama daca ele se machiază și își pun poze pe Tik Tok sau Insta crezi că mai au timp să citească o carte?
Acum faza cu bășina treacă meargă, eu nu m-aș supăra dacă o gagica se bese langa mine ca și eu sunt mai bășinos de felul meu.)))))))
Dar reacția ei a fost total aiurea, adică chiar nu avea sens sa te jignească.
Bine asta se mai întâmplă și din cauza lipsei de cultura.
Adică a tras un vând și a spus ca este frumoasa și nu mai conteza )))) asta e tare
Aspectul fizic este cel care atrage inițial privirea, sa fim serioși de multe ori cine arata bine doar atât are de oferit si crede-ma ca sunt destui barbati cărora nu le pasa ca femeile sunt frumoase și neinteligente si de aia sunt si atat de încrezute acele fete, bine sunt si prostuțe
. Si da poate nu contează în final frumusețea dar inteligenta si caracterul nu se vad din prima.
1RealSoul întreabă: