| ciresika a întrebat:

De ce avem nevoie pentru a pune o intrebare inteligenta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minte si subiect

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu cde ce ai avut nevoie ca sa o pui pe asta? Intrebarile aici trebuie sa fie inedite si sa foloseasca mai multor persoane pe categorii de varsta si sex, grupuri de interese etc, pentru ca asa cum am spus, ceea ce scriem aici apare la cautarea cu google, daca scriem tampenii, cand vom avea nevoie de o informatie, ne vom informa gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Inteligența se naște prin răspunsuri, nu prin întrebare.
Întrebarea în sine conține un minus, iar răspunsul are rol de a da un plus, două, etc.
Oare de ce nu găsim răspunsuri la atâtea și atâtea întrebări care ne frământă?
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

De creier cred, dar eu probabil duc lipsa pentru ca nu am pus pana acum vreo intrebare inteligentahee heeSi cu ce te ajuta daca pui o intrebare inteligenta, sa primesti raspunsuri filozofice si sa nu intelegi nimic din ele?hee heebig grin

| bluerose a răspuns:

De inteligenta?laughing

| leinad a răspuns:

Trebuie sa ai IQ cit mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De inteligenta logic, dar eu spun ca este mai inteligent sa pui o intrebare care intr-adevar iti este de folos in scopul de a afla ceva despre care nu esti informata, nu una care sa nu iti fie de ajutor ci sa fie pusa in scopul de a parea altfel in ochii celorlalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De brain in generalhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta intrebare mi s-a adresat la scoala si nu am avut nici un raspuns pe loc... speram ca aici sa gasesc un raspuns... dar din cate vad nu prea este doritoare lumea sa raspunda...sau cel putin iti sare in cap

Întrebări similare