Si eu mai am ceva sentimente pentru fosta si a trecut un an si ceva o sa ne treaca in timp cunoscand pe cineva mai bun
Pentru ca sentimentele nu stiu ca acea persoana nu merita acea iubire
daca l-ai iubit cu adevarat mereu il avea in amintirile tale
Pentru ca dragostea apare si nu intreaba.
Ne indragostim prea repede si nici nu stim de cine.
Poti sa ai sentimente pentru cineva o viata intreaga si sa le tii in secret.
Daca o relatie se termina fara voia mea, din pacate continui sa tin la acea persoana.
De ce doar cand ajungem sa fim dezamagiti, ne dam seama ca nimic nu merita mai mult decat familia.In unele cazuri uitam chiar si de noi, daruind tot ce avem persoanei dragi.
Mare greseala
Crezi?
Isi aduc aminte, doar ca multi zac in orgoliu si se incapataneaza sa mai faca vreun pas, crezand acelasi lucru "nici nu mai imi stie numele".
Atunci cand iubesti si ai trait momente unice din viata ta, o sa-ti aduci aminte mereu.
Fiecare persoana e speciala in felul sau si fiecare are o importanta anume in viata noastra.
Eu una as prefera sa-mi aduc mereu aminte de momentele care si-au pus amprenta in inima mea, lasand in urma tot ce m-a facut sa sufar...
Știu, te cred, așa e.
Dorul te face să-ți aduci aminte orice moment, chiar și cel care te-a făcut să verși lacrimi... însă acum își amintești cu bucurie de el, este tot ce ți-a rămas.
Știi? Cei care nu mai fac pași, înseamnă că nu au iubit, deoarece când iubești...nu lași, nu pleci.
Daca relatia a luat sfarsit,oricat de greu ar fi sa te obisnuiesti cu idea,dar nu poti sa-i impui sa nu aibe pe altcineva.
Durerea asta e cea mai mare,sa vezi ca ce ai avut tu,tot ce a facut cu tine, face acum cu alta.
Stii, multi chiar daca inca iubesc, prefera sa se aviseze asa cu altele chiar daca nu au mare sentiment fata de ele.
Dar vine un moment in care se satura si isi dau seama ca nu sunt fericiti si ca nu au ce-si doresc, pentru ca ce isi doreste el este la persoana pe care a lasat-o in urma.
De multe ori viata asta e nedreapta.
Dacă ai iubit, sentimente vei avea toată viața față de el. Ți se va întoarce stomacul pe dos de fiecare data cand îl vei vedea, fluturași evident.
Nu te poți ascunde.
Love sucks sometimes. cand e iubire adevarata, nu conteaza ca relatia se termina. iubirea nu moare odata cu incheierea relatiei, desi am vrea.